Ahmet Gök görevini Müslüm Göral’a devretti... AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin tebrik mesajı yayımladı

Ahmet Gök Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği görevini Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral’a devretti. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin Göral'ı tebrik etti

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilen Ahmet Gök, üç dönem boyunca sürdürdüğü Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği görevini Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral’a devretti.


GÖK GÖREVİNİ GÖRAL’A DEVRETTİ

Devir teslim töreninin ardından açıklama yapan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gök, “Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçilmiş olmamızdan dolayı, Üç dönem şehrimize, vatanımıza, ümmete ve tüm dünyaya hizmet ve hayra motor, şerre fren aracı olarak görüp, bu minvalde hizmet ettiğimiz, Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği görevini Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanımız Müslüm Göral kardeşimize teslim ettik.” dedi.

“DAVA AŞKIYLA HİZMET ETTİK”

Gök, Müslüm Görel’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Sendikamızın kurulduğu günden beri her kademesinde dava aşkıyla hizmet ettiğimiz teşkilatımızın, emin ellerde, aynı dava şuuruyla, güzel işlere imza atarak yoluna devam edeceğini biliyor olmanın gönül rahatlığıyla Müslüm Başkan'a ve ekibine başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇETİN TEBRİK ETTİ

Devir teslim töreninin ardından Göral ve Gök’ü tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar dileyen Çetin açıklamasında, “Memur-SEN Gaziantep Şube Başkanlığı görevine atanan Diyanet-SEN Şube Başkanı Sayın Müslüm Göral’ı; yürekten kutluyor; yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Ahmet Gök Başkanımıza da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Gazi şehrimiz ve değerli memurlarımız için hayırlı olsun.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri