Gaziantep'te 6. OSB KURULUYOR... 2024 yılının başında ilk kazma vurulacak

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, 6.OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şimşek, 6.OSB’de ilk kazmanın 2024 yılında vurulacağını anlattı.

Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgelerinden olan Gaziantep OSB’de 6.OSB’nin kurulacağı duyurulmuştu. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, projenin detaylarını anlattı.

KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI YÜZDE 90 ORANINDA TAMAMLANDI

6.OSB için çalışmaların devam ettiğini anlatan Şimşek,  “6. OSB’de kamulaştırma çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı.  Planlama çalışmalarına başladık. 2023’in sonuna kadar parselasyon ve dağıtımları yaptıktan sonra 2024 yılının başında da ilk kazmayı vuracağız. Sanayicilerimizden yoğun ilgi var.’’

ÇILGIN PROJELER SON SÜRAT

OSB’nin çılgın projelerine de değinen Şimşek, Gaziantep OSB’nin su sorununu 50 yıl çözecek Fırat Nehri-OSB arası Su İsale Hattı Projesi’nin de 1 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi. Şimşek, otoyol projesinin de bitmek üzere olduğunu bu yıl içerisinde Ağustos ayı başında açılışını yapacaklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri