Matematik Bilimleri Kalitesiyle Ataşehir LGS Hazırlık Kursu

Liseye Geçiş Sınavı ya da daha yaygın kullanılan kısaltmasıyla LGS, orta öğretimi bitiren öğrencilerin hayatlarında önemli bir yere sahip. Daha iyi bir lise eğitimi almak, sonraki eğitim kademelerine daha iyi hazırlanabilmek ve başarılı bir kariyer inşa edebilmek için olmazsa olmaz.

Matematik Bilimleri Kalitesiyle Ataşehir LGS Hazırlık Kursu

 

Liseye Geçiş Sınavı ya da daha yaygın kullanılan kısaltmasıyla LGS, orta öğretimi bitiren öğrencilerin hayatlarında önemli bir yere sahip. Daha iyi bir lise eğitimi almak, sonraki eğitim kademelerine daha iyi hazırlanabilmek ve başarılı bir kariyer inşa edebilmek için olmazsa olmaz. LGS sınavında başarının belirlenmesinde öğrenci çabası belirleyici olsa da kurslarla desteklenmeleri, onların daha iyi sonuçlara ulaşmasına olanak tanır. Ancak LGS desteği veren dershane ya da kursların hepsinin aynı düzeyde kaliteli olduğundan söz etmek mümkün değil. Bu yüzden de kurs seçiminde özenli davranmak, öğrencilerin başarıları açısından son derece önemli. Ataşehir’deki en iyi dershane olan Matematik Bilimleri, bu doğrultuda gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz kurumlardan biri.

 

İlk olarak 1998 yılında Bağdat Caddesi’nde faaliyete başlayan Matematik Bilimleri, 20 yılı aşan deneyimi ve kaliteli eğitimci kadrosuyla, LGS için hazırlanan öğrencilere büyük katkı sağlar. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun öğretmenlerden oluşan ve sürekli olarak kendini güncelleyen kadrosu ile siz de çocuğunuzun geleceğini daha sağlam temeller üzerine oturtmasını sağlayabilirsiniz.

 

Neden Matematik Bilimleri?

 

Ataşehirde en iyi dershane hangisi sorusuna yanıt arayanlar için, rahatlıkla Matematik Bilimleri yanıtı verilebilir. LGS’ye hazırlanan öğrenciler için neden Matematik Bilimi’nin seçilmesi gerektiği, aşağıdaki maddelerle daha iyi anlaşılabilir:

 

Nitelikli Eğitim Kadrosu: Matematik Bilimleri’nde öğrencilere eğitim veren öğretmenler, Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden, zorlu kriterler ile seçilir. Bu seçkin eğitmen kadrosu, bilimsel öğretme tekniklerini de kullanarak nitelikli bir eğitim sağlar.

Yüksek Başarı Oranı: Liseye Geçiş Sınavı için Matematik Bilimlerini tercih eden öğrencilerin büyük bir kısmı, Türkiye’nin önde gelen liselerine yerleşir. Yalnızca 2022 yılında 64 kişi; Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Alman Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi ve St. Joseph gibi köklü liselere yerleşti.

Daima Güncel: Sınav sisteminin ve müfredatların sık sık değiştiği ülkemizde, Matematik Bilimleri daima güncel olmaya özen gösterir. Tüm müfredatların ve sınav sistemindeki değişiklikler takip edilerek öğrencilere yansıtılır. Bu sayede öğrenciler her zaman en güncel bilgilerle sınava girerler.

Kolay Ulaşım: Dershane seçimi Ataşehir için yapılırken, doğru konum seçilmesi de önemlidir. Öğrencilerin yollarda zaman kaybetmemeleri ve motivasyon yitirmemeleri için de Matematik Bilimleri tercih edilebilir. Gerek Ataşehir, gerekse Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un en merkezi ve ulaşımı kolay konumlarında yer alan Matematik Okulları’na tüm vasıtalar ile rahatlıkla ulaşılabilir.

Deneyimli Eğitim Kurumu: 1998 yılında eğitim dünyasına katılan Matematik Bilimleri, bugün çeyrek asırlık bir deneyime sahip. Bu alanda elde ettiği deneyimleri, uzman eğitmenleri ile öğrencilere aktaran ve onların sınavlara daha etkin bir şekilde hazırlanabilmelerine zemin hazırlayan Matematik Bilimleri, Liseye Geçiş Sınavı’na hazırlanan çocuklarınız için en iyi seçenek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri