Gaziantep FK’da şok haber! Erdal Güneş bırakıyor mu?

Gaziantep FK''da Erdal Güneş depremi...

Gaziantep FK'da şok gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon Erol Bulut'un görevi bırakmasının ardından takımın başında maçlara çıkan ve yeni sezon öncesi ise yeni teknik direktörü olarak 2 yıllık sözleşme imzalanan ErdalGüneş'in görevi bırakacağı iddiası şok etkisi yarattı. 

Gaziantep Futbol Kulübünde önemli işlere imza atan ve yeni sezon öncesi takımı yeniden bir araya getirmekte önemli etkin rol oynayan teknik direktör Erdal Güneş'in, Başkan Memik Yılmaz ve Adnan Erkan’ın ayrı başı çekmesi nedeniyle görevi bırakmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında yer aldı. Gerek ligin başlamasına kısa bir zaman kala transferde nokta atış yapılamaması ve Başkan Memik Yılmaz'ın teknik direktör Erdal Güneş'ten habersiz transfer çalışmalarını sportif direktör Adnan Erkan ile birlikte kendisinden gizli yürütmesi genç teknik adamı istifa noktasına getirdiği öğrenildi. 

YILMAZ VE ERKAN BİRLİKTE GİZLİ YÜRÜTÜYOR

Geldiği günden bu yana tartışma konusu olan ve önemli bir transferlere imza atamayan sportif direktör Adnan Erkan'ın durumu dahi tartışılırken Başkan Memik Yılmaz'ın teknik direktör Erdal Güneş'ten gizli transfer çalışması yürüttüğü bardağı taşıran damla oldu. Takımın eksiklerini kendisinin bildiğini ve görüşülecek oyunculardan haberi olmadığı öğrenilen genç teknik adam Erdal Güneş'in her an görevi bırakabileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri