Adalar’da Kaliteli Tatilin Adı Anka Ayanikola

İstanbul Adalar, İstanbul ve çevresinde en çok turist çeken yerlerin başında gelmektedir. Adalar hotel seçeneklerini değerlendiren misafirler burada hem uygun hem de konforlu bir konaklama hizmeti aramaktadır. Yıllardır hem yerli hem de yabancı turistlere kaliteli, konforlu ve uygun tatil seçeneği sunan Anka Ayanikola misafirlerin favorisi olmaya devam etmektedir. 3 yıldızlı butik bir otel olan Anka Ayanikola odalarıyla, restoranıyla, plajı ve eğlenceli aktiviteleri ile kusursuz bir tatil seçeneği olarak insanların karşısına çıkmaktadır.

Aile Boyu Tatil İçin En Uygun Seçenek

Özellikle ailesi ile tatil yapmak isteyenler için aile odaları bulunan otelde müşteri memnuniyeti her daim ilk sırada gelmektedir. Bu nedenle odalar her aile üyesinin konforu düşünülerek dekore edilmiştir. Oda içerisinde televizyon, banyo, minibar, özel kasa, wi-fi gibi en temel ihtiyacı karşılayacak demirbaşlar yer almaktadır. Odaların tamamı deniz manzaralıdır ve bu anlamda akşamları bir şeyler içerken deniz manzarasını seyretmek mümkündür.

Plajı ise denize sıfır bir şekilde konumlanmaktadır. Adalar beach plaj kapsamında misafirlerine hem güneşlenme hem yüzme hem de bardan bir şeyler içme gibi imkânlar tanımaktadır. Adalar paralı plaj seçenekleri arasında bakıldığında misafirlerine ücretsiz sağladığı plajı ile otel öne çıkmaktadır. Adalar plaj seçenekleri içerisinde hem konumu ile hem de denizi ile ayrıcalıklı bir yerdedir. Otel olarak çok merkezi bir yerde konumlanan konaklama alanı yürüme mesafesi ile gezilebilecek yerlere yakındır.

Eğer araç kiralayarak adayı gezmek isteyen misafirler olursa otelin araç kiralama hizmetinden de faydalanabilmektedir. Adanın doğal güzelliklerini ister yürüyerek ister araçlar gezip keşfetmek mümkündür. Anka Ayanikola restoranı ile de misafirlerini memnun etmektedir. Restoranda her damak zevkine hitap edecek çeşitlilikte lezzetler çıkmaktadır. Akşam yemeklerinden sonra ise eğlenceli dakikalar geçirmek isteyenler için farklı müzikli aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

Bu Yaz Anka Ayanikola ile Konforlu Bir Tatil Geçirin

Hem huzurlu hem de eğlenceli bir tatil geçirmek isteyenler için Anka Ayanikola oldukça ideal bir konaklama seçeneğidir. Güler yülü personeli, 24 saat açık resepsiyonu ve oda servisi ile misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını zamanında karşılayan bir hizmet anlayışı benimsemektedir.

Hem aile ile hem de arkadaşlar ile sakin, huzurlu ve eğlenceli bir tatil geçirmek isteyenler için Anka Ayanikola, İstanbul’a yakın konumuyla ayrıcalık sunmaktadır. Hem odalarda hem otel içi ve plajda misafirlerin her türlü ihtiyacı düşünülmüş olup insanların buradan mutlu bir şekilde ayrılabilmesi için her detaya önem verilmiştir.

Anka Ayanikola yol tarifi ise oldukça kolaydır. Web sitesi https://www.ankaayanikola.com/ üzerinden yol tarifini görmek mümkündür. Otelin Instagram sayfası olan https://www.instagram.com/ankaayanikola/ üzerinden ise otel ve oda fotoğraflarını görme olanağı mevcuttur.

Otelin web sitesi üzerinden akıllara takılan sorular Whatsapp destek hattı vasıtasıyla sorulabilmektedir. Online olarak rezervasyon yaptırılabileceği gibi irtibat numarası olan 0533 592 54 03’ü arayarak da günün her saatinde rezervasyon yaptırmak mümkündür.

Anka Ayanikola tanıtım vidosunu izlemek için TIKLAYIN!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri