Gaziantep'te Kırmızı Et'e ZAM MI Geliyor? GTO Başkanı Yıldırım’dan et üreticilerine: Aklıselim olun!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Kurban Bayramı sonrası zam yapmaya hazırlanan et üreticilerine “akli selim olun” çağrısı yaptı. Başkan Yıldırım, ilgili kurumları da denetimleri sıklaştırmaya davet etti.

Sosyal Paylaşım Platformu Twitter’dan yaptığı paylaşımla kırmızı et fiyatlarına yapılması beklenen zamlardan duyduğu endişeyi dile getiren GTO Başkanı Yıldırım, zamların sadece vatandaşı değil hizmet sektörünü de zor durumda bırakacağını belitti. Yıldırım, et üreticilerini aklıselim olmaya, ilgili kurumları da denetimlerini sıklaştırmaya davet ettiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kırmızı et piyasasının Kurban Bayramının hemen ardından zam yapma hazırlığı içerisinde olduğunu öğrenmekten endişe duydum.

Yüksek kırmızı et fiyatları sadece vatandaşı değil, hizmet sektörünü de zor durumda bırakıyor. Restoran, kafe, otel alanlarında hizmet veren üyelerimiz zaten çok yüksek olan et fiyatlarına yeni zamlar gelmesi halinde fiyatlama yapamayacak duruma gelecektir.


Bu konuda et üreticilerini aklıselim davranmaya, ilgili kurumları da denetim görevine davet ediyorum.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri