Faizsiz kredi fırsatı için son 1 gün: O banka 10 bin TL'ye kadar ödeme yapacak!

Özel bankacılık sektörünün önde gelen bankaları arasında faaliyet göstermeye devam eden Garanti BBVA, nakde ihtiyaç duyan tüketiciler için son kez çağrıda bulundu. Düzenlemiş olduğu faizsiz nakit desteği kampanyası için son saatlere girilmiş olduğunu bildiren banka, ayrıntıları aktardı.

Son dönemlerde çeşitli faktörlerin etkisi ile giderek pahalılaşan gündelik hayat şartları, vatandaşların büyük bir geçim derdinin içerisine doğru sürüklenmesine neden oldu. Gıdadan emlağa, otomotivden teknolojik ürünlere kadar hemen hemen her sektörden fahiş oranlarda zam açıklamalarının gelmesi, mevcut maaşlar ile geçinmeyi imkansız hale getirdi.

Temmuz ayı içerisinde artacak olan zamlar vatandaşları bir nebze olsun umutlandırırken asgari ücret zammının açıklanmasının hemen ardından reyonlara yansıyan yeni fiyat artışları büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Ayın son destek fırsatlarını değerlendirebilmek adına mevcut banka kampanyalarını araştırmaya devam eden tüketiciler bütçelerini toparlayabilmenin yollarını ararlarken beklenen haber Garanti BBVA’dan geldi. Ay başında duyurmuş olduğu finansman desteğinden yararlanmak isteyenler için sayılı saatlerini kaldığını ifade eden özel banka, kampanyasına ilişkin detayları paylaştı.

SON 1 GÜN!

Haziran ayının başında duyurmuş olduğu finansman desteği için son kez çağrıda bulunan özel banka Garanti BBVA, faizsiz nakit kampanyasının detaylarını hatırlattı. 30 Haziran 2023 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden Garanti BBVA müşterisi olan tüketicilere faizsiz nakit avans hizmeti sunacağını belirten banka, destek miktarını 10 bin TL olarak bildirdi. Banka, faizi sıfırlamış olduğu nakit avans kampanyası kapsamında oluşacak olan borçların, 6 aya kadar taksitlendirilebileceğini belirtti. 

1 AY İÇİNDE KULLANILABİLİR!

Garanti BBVA’nın 6 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajları ile duyurmuş olduğu 10 bin TL üst limitli taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen tüketiciler, yarın akşama kadar Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olmalılardır. Müşteri olma süreçleri tamamlanan tüketiciler, yine bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra 31 Temmuz 2023 tarihine kadar faizsiz nakit desteğinden yararlanabileceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri