Gaziantep Fıstıkçılar Sitesi’nde sona gelindi... BUSEM’in İncisi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile S.S. Antep Fıstığı İhtisas Organize Sanayi Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi işbirliğinde hayata geçirilen Fıstıkçılar Sitesi’nde sona gelindi. Kooperatif Başkanı Hızır Arıkök, yüklenici firma tarafından montaj işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

BUSEM Bölgesi’nde yapımına 2021 yılında başlanan Fıstıkçılar Sitesi’nde sona gelindi. İnşaatın prefabrik bölümünün yüklenici firma tarafından söz verilen tarihte tamamlandığını söyleyen Sınırlı Sorumlu Antep Fıstığı İhtisas Organize Sanayi Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi Başkanı Hızır Arıkök, firmaya teşekkür etti.

BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Arıkök, ‘’Kooperatifimiz tarafından yapılan inşaatın prefabrik kısmı MV Prefabrik A.Ş. ile anlaşmamız doğrultusunda zamanında bitmiştir. Esnafımıza hayırlı olsun. Fıstıkçılar Kooperatifi Başkanı Hızır Arıkök olarak, Türkiye'nin en büyük kooperatifini yapıyorum. İnşaatımız 400 dönüm arazi üzerine inşa edilmektedir. Gaziantep'te esnafımız rahat bir nefes alacak. Trafik rahatlayacaktır. Bu projenin mimari Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin hanımefendiye Gaziantep'e böyle bir projeyi gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum.’’

FISTIKÇILAR SİTESİNDE SONA GELİNDİ

Açıklamalarını sürdüren Arıkök, ‘’Mv Prefabrik A.Ş. Narlı – Pazarcık yolu üzerinde kurulmuş olup Gaziantep, Kahramanmaraş ve Malatya gibi bölgenin üç büyük iline hitap edecek şekilde  merkeze konumlandırılmıştır.  55.000 m2 alan üzerinde kurulu olan Mv Prefabrik A.Ş.  ve Fıstıkçılar Sitesi Kooperatifi arasında 2021 yılında sözleşmesi imzalanan ve 2021 mayıs ayında montajına başladığımız fıstıkçılar sitesinden sona gelinmiş bulunmaktadır. MV Prefabrik A.Ş. tarafından fıstıkçılar sitesi projesine uygun olarak inşa edilmiştir. Fıstıkçılar sitesi  toplam alanı 171.000 m² olup proje  3 tip bloktan oluşmaktadır. Yapıların çözümünde, kullanım durumu göz önünde bulundurularak arakat yükleri 1 ton/m2 olarak hesaplanıp 3 ve 4 katlı yapılar inşaa edilmiştir. Mv Prefabrik A.Ş. firması ülkemizde oluşan fahiş fiyat artışlarına rağmen finansal gücünü kullanarak işi hızlı ve eksiksiz bir şekilde teslim etmiştir. MV Prefabrik’ e Teşekkür ediyoruz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri