İşletmeler İçin Ekonomik ve Esnek Çözümler Carvento’da

Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama işletmelerin araç ihtiyaçlarını ekonomik ve esnek çözümlerle karşılamayı sağlayan araç kiralama hizmetleridir. Araç kiralama sektörünün yenilikçi ismi Carvento, ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetleriyle işletmelerin değişen ve gelişen ihtiyaçlarına ekonomik ve konforlu çözümler sunmaktadır.

Ticari araç kiralama hizmeti; işletmelerin ulaşım, satış, pazarlama ve benzer faaliyetlerini konforlu ve aksaksız bir şekilde yürütmelerine imkan verir. Bu sayede işletmeler, faaliyetlerini sürdürmek ya da genişletmek için araç satın almak yerine ihtiyaçlarına uygun özelliklere sahip araçları kiralama imkanını elde edebilirler. İşletmeler araç ihtiyaçları değiştiği ve arttığı durumlarda, ticari araç kiralama hizmetinin sağladığı avantajlardan yararlanabilirler. Ticari araç kiralama işletmelere esneklik, tasarruf ve iş sürekliliği gibi konularda faydalar sağlar. Araç satın almanın beraberinde getirdiği maliyetlerden ve sorumluluklardan kurtulma imkanı veren ticari araç kiralama hizmetleri için Carvento’nun geniş araç filosu içinden ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz.

Ticari Araç Kiralamanın Avantajlarından Faydalanmak İçin Carvento İle İletişime Geçin

Ticari araç kiralama hizmeti işletmeler açısından sayısız avantaj sağlaması nedeniyle sıklıkla tercih edilen bir hizmettir. Ticari araç kiralama hizmetinin sağladığı en önemli avantajların başında, işletmelere değişen ve gelişen ihtiyaçları doğrultusunda araç değişikliği yapma imkanı sunar. Zaman içerisinde çeşitli nedenlere bağlı olarak işletmelerin ihtiyaç duyduğu araçların özellikleri ve sayıları değişiklik gösterebilir. Bu tür durumlarda işletmelerin kendilerine ait araçları satıp yenilerini alması ya da ek satın alım maliyetleriyle araç filolarını genişletmesi gerekir. Araç kiralama hizmeti alındığı durumlarda ise işletmeler ek maliyetlerle ya da araç alım-satım süreçleriyle karşı karşıya kalmazlar. Tek yapmaları gereken kiralamış oldukları araçların marka ve modelinde değişiklik yapma talebini iletmeleridir.

Araç satın almak, bireyler açısından olduğu gibi işletmeler açısından da satın alım maliyetinin yanı sıra ek maliyetlere yol açar. Satın alınan araçların trafik sigortası, kasko sigortası, düzenli bakımı, muayenesi, motorlu taşıtlar vergisi ve daha pek çok farklı masraf kalemi bulunur. Ticari araç kiralama ya da hafif ticari araç kiralama hizmeti alındığı takdirde bu maliyetler minimize edilmektedir. Çünkü işletmeler araç kiralama hizmeti aldıkları süre boyunca yalnızca araç kiralama bedelini öderler. Bunun dışında sigorta, bakım, onarım gibi ek masraf kalemleri ile karşı karşıya kalmazlar.

Araç teknolojisinin sürekli gelişmesi sonucu hem farklı özelliklere sahip hem de işletmelerin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek modeller piyasaya sürülmektedir. İşletmelerin bu araçlara sahip olmak için sürekli olarak araç alım satımı yapması gerek maliyetler gerek araçların değer kaybı gibi sorunlar doğurabilmektedir. Araç kiralama hizmeti alındığı durumlarda ise kiraladıkları araçları değiştirerek araç teknolojisindeki son yeniliklerden faydalanabilirler, konforlu ve keyifli sürüş deneyimleri ile ulaşım gereksinimlerini karşılayabilirler.

Araç Kiralama Hizmetleri Kesintisiz ve Kaliteli Sürüş Deneyimi Sağlar

Araç kiralama hizmeti alan işletmeler, araçlarının bakım ve onarım süreçlerinde araç kiralama hizmeti aldıkları şirketlerden geçici araç temin ederler. Böylece araçlarının bakım ya da onarımda olduğu süre içerisinde iş sürekliliklerinin kesintiye uğraması gibi istenmeyen durumlar yaşamazlar.

Ticari araç kiralama hizmetlerinden faydalanmanın işletmelere sağladığı avantajlardan bir diğeri vergi konusunda ortaya çıkar. İşletmeler, araç kiralama hizmeti karşılığında ödedikleri bedelleri vergi matrahından düşerek vergi avantajından faydalanabilirler. Kiralama hizmeti almak, araç satın almak için yüksek nakit meblağları bağlamak ya da kredi kullanmak gerekliliğini ortadan kaldıracağı için işletmeler açısından önemlidir. Bu sayede işletmeler gerek nakit sermayelerini gerek kredi limitlerini işlerini büyütmelerini sağlayacak yatırımlara yönlendirebilirler.

İşletmeler araç satın aldıkları durumda; zaman içerisinde araçların değer kaybetmesi, kaza sonucu yüksek tamirat bedelleri ve araçların yenilenmesi durumunda ortaya çıkan maliyetlerden olumsuz yönde etkilenebilirler. Araç kiralama hizmeti alan işletmeler için bu faktörler risk olmaktan çıkar, çünkü araç kiralama şirketinin sorumluluğunda bulunur.

Neden Carvento’yu Tercih Etmelisiniz?

2017 yılında araç kiralama sektörüne katılan Carvento, uzun dönem ve kısa dönem araç kiralama hizmetlerindeki başarısı ile kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine erişmiştir. Müşteri memnuniyeti odaklı ve yenilikçi bir iş ortağı modeli sunan Carvento uzman kadrosu ve geniş araç filosu ile filo kiralama hizmetleri sunarak sektörünün öncü isimlerinden biri haline gelmiştir.

Carvento araç kiralama hizmetinden faydalanacağınız durumlarda ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun marka ve model araçlar arasından seçim yapabilirsiniz. Dizel ve benzin seçeneklerine sahip seçeneklerin yanı sıra manuel ya da otomatik vites seçeneklerine sahip araçlar Carvento araç filosunda yer almaktadır.

Carvento ekonomik/konfor/prestij/lux/SUV ve ticari araç sınıflarında araçlardan oluşan araç filosu ile bireysel ve kurumsal müşterilerine üst düzey kalitede, ekonomik, hızlı, güvenilir ve konforlu araç kiralama hizmetleri sunmaktadır. Bireysel ve kurumsal müşteriler Carvento’nun kısa dönem ve uzun dönem araç kiralama hizmetlerinden faydalanmaktadır. Siz de araç ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlarla ve en konforlu çözümlerle karşılamak için Carvento ile iletişime geçebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri