Gaziantep Cergibozanlar Market gıda fiyatlarını dibe çekti: Ayçiçek yağı 29 TL, pirinç 19 TL!

Gaziantep ilinin 27 mağazalı yerel marketi Cergibozanlar, resmi web sitesi üzerinden yeni bir duyuru yayınladı. Kurban Bayramı öncesinde ürün fiyatlarını dibe çekmiş olduğunu ifade eden market yönetimi, yalnızca gıda ürünlerinde değil kişisel bakım ürünlerinde ve bebek bezlerinde de fiyat değişikliğine gitmiş olduğunu bildirdi. İşte ayrıntılar…

Asgari ücret farkının reyonlara yansımaya devam ettiği şu günlerde hali hazırda yüksek olan ürün fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Kısıtlı bütçeleri bulunan tüketiciler ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekerlerken marketlerin güncel indirim kampanyalarını da yakın takip altına aldı. Bu noktada öne çeken yerel marketlerden biri de Cergibozanlar oldu.

Gaziantep il sınırları içerisinde hizmet veren Cergibozanlar Market, bayram indirimlerini duyurdu. Gıda ürünlerinin yanı sıra kişisel bakım ürünlerinde ve bebek bezlerinde de fiyat güncellemesine gitmiş olduğunu belirten yerel market, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

AYÇİÇEK YAĞI VE PİRİNÇ FİYATLARI GÜNCELLENDİ!

Kurban Bayramı öncesinde duyurmuş olduğu yeni indirim kampanyası ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gaziantep Cergibozanlar Market, özellikle son dönemlerde yüksek oranlarda zamlanan ayçiçek yağı ve pirinç ürünlerinin fiyatlarını dibe çekerek adından söz ettirdi. Yerel market tarafından yapılan açıklamaya göre Başhan marka 1 kilogram pirinç 27 TL’den 19 TL’ye, Biryağ marka litrelik ayçiçek yağı 35 TL’den 29 TL’ye çekildi.

CERGİBOZANLAR MARKET’TEN BAYRAM FIRSATLARI!

Gıda fiyatlarının yanı sıra kişisel bakım ürünleri ve ihtiyaç duyulan diğer ürünlerde de fiyat değişikliğine gitmiş olduğunu belirten yerel market Cergibozanlar, 2 Temmuz tarihine kadar reyonlarda kalacak olan indirimli ürünleri şu şekilde sıraladı:

  • Agiss/ Agiva ürünlerinde yüzde 50 indirim
  • Emotion deodorant çeşitleri 150 ml: 49 TL
  • Duru sıvı sabun çeşitleri 500 ml: 19 TL
  • Duru 5’li natural Olive sabun: 30 TL
  • Duru duş jeli çeşitleri 450 ml: 39 TL
  • Pure Baby ıslak mendil 90’lı: 9 TL
  • Pure Baby külot bez: 89 TL
  • Pure Baby eko paketler: 179 TL
  • Pure Baby 2’li jumbo paket: 99 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri