Gaziantep'te Çift Güneş Olayı Görüntülendi! Sosyal Medya Gaziantep'teki BU GÖRÜNTÜYÜ KONUŞUYOR! Gökyüzünde Aynı Anda İki Farklı Güneş olayı nedir?

Gaziantep'te sosyal medya'da paylaşılan o görüntüde Gaziantep'te ÇİFT GÜNEŞ görüldü....

Gaziantep'te gün batımı'nda gökyüzüne iki Güneş'in aynı anda görüldüğü iddiaları sosyal medyada tartışma yarattı. İki Güneş'in görüldüğü görselin ABD ve Kanada yakınlarında çekildiği iddia edildi. Görselin kaynağı araştırıldığında ise, Mark Garlick adlı tasarımcıya ait olduğu ve dijital yöntemlerle üretildiği anlaşıldı.


Twitter'da son zamanlarda Gaziantep dahil Türkiye'nin ve Dünya'nın birçok yerinden paylaşılan fotoğraflarla aynı anda iki Güneş'in gökyüzünde belirdiği iddia edildi. Pek çok kullanıcı, bu durumun kıyamet alameti olduğunu dile getirirken, söz konusu fotoğraf tartışmalara neden oldu.

Gökyüzünde İki Farklı Güneş’in Belirdiği İddiası Gerçek mi?

Sosyal medyada birçok farklı konuda iddialar ortaya atılıyor. Buna son zamanlarda farklı açıklamalarla paylaşılan “Gökyüzünde iki farklı Güneş bulunuyor” iddiaları da eklendi. Bahsedilen Güneşler’in bazı paylaşımlarda Norveç sınırında, bazılarında ise Amerika Birleşik Devletleri (ABD) - Kanada sınırında çekildiği iddia ediliyor. Bazen ise gökyüzünde aynı anda iki Ay ortaya çıktı gibi paylaşımlarla da karşılaşmak mümkün.
Paylaşımın Twitter’da oldukça beğeni ve retweet alması yorumlarda da farklı iddiaların dile getirilmesine sebep olmuş. Görseli gören kullanıcılardan bazıları, gökyüzünde iki Güneş’in kıyamet alameti olduğuna yönelik bilgiler paylaşmış.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri