Gaziantep FK Ne Zaman Takımı Oluşturacak? MADDİ SIKINTI MI VAR?

Gaziantep FK'nın yer aldığı Süper Lig ekiplerinin çoğu transfer etmek iiçin istediği simleri belirlerken Gaziantep FK sessiz kalmaya devam ediyor! Çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlı ekip transfer konusunda ise henüz somut bir adım atmadı. Önümüzdeki sezon için ligde iddialı bir kadro kurmak isteyen Gaziantep Futbol Kulübü'nde transfer konusunda henüz net bir gelişme yok... Gaziantep FK'nın yönetimi geçen günlerde kulüp tarafından açıklanmıştı...

GAZİANTEP FK SESSİZ KALIYOR

Sezonun bitmesinin ardından bir çok oyuncu ile adı anılan Gaziantep Futbol Kulübü'nde henüz bir transfer yapılmaması ise dikkat çekti. Sezonun bitmesinin ardından yapılan genel kurul ile sezona yeni bir yönetim ile başlayacak olan Gaziantep FK'da takımdan ayrılan oyuncuların yanı sıra yeni sezon için ise takıma henüz yeni bir oyuncu katılmadı.


MADDİ SIKINTI MI VAR?


Gaziantep Futbol Kulübü'nün maddi anlamda zor günler geçirdiği iddiaları bitmek bilmiyor. Yeni yönetim ile yoluna devam eden kırmızı-siyahlı kulüpte yönetimin esnaf kökenli iş insanlarında oluşması ise dikkatlerden kaçmadı. Yeni yönetimin süper ligin üstesinden gelemeyeceğini düşünenlerin yanı sıra işten anlayan kişilerin yönetiminde bulunduğunu iddia edenlerde var.

Gaziantep FK'de görev yapacak yeni yönetim kurulu üyeleri belirlendi.


Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Futbol Kulübü Anonim Şirketine bağlı gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından Memik Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu Abdullah Acar, Ferit Güney Dağdeviren, Fevzi Uslu, Halil Demir, İbrahim Dicle, İdris Kalkan, İsmet Özcan, Mustafa Kara, Ömer Çakmak, Seçil Kömürcü Öğücü, Serhat Tümer, Uğur Şireci ile Uğur Tosun'dan oluştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri