Alışveriş yapacak herkese 400 TL destek! Gıda desteğinde son gün 16 Temmuz...

Türkiye’de gıda ve perakende market sektörünün öncüleri arasında yer alan Migros dev kampanyayı duyurdu. Migros’un sanal marketini kullanan herkes 400 TL indirim fırsatından yararlanabilecek. İşte detaylar...

Türkiye’nin dört bir yanında binlerce şubesi bulunan Migros müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyalarına devam ediyor. Bütçesine uygun koşullarda gıda, market ve diğer kategorilerde ürün satın almak isteyenlerin tercih ettiği Migros’tan yeni bir duyuru geldi. Migros sanal market müşteri sayısını arttırmak için 400 TL indirim kampanyası başlattı.

Gıda ve perakende market sektörünün önde gelen markalarından Migros resmi web sitsi üzerinden sanal market indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre MIGROS23 koduyla Garanti BBVA Mobil’den müşteri olanlara 400 TL Migros Sanal Market indirimi verilecek. Kampanya 16 Haziran – 16 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

MİGROS – BONUS ORTAKLIĞINDA 400 TL İNDİRİM

Migros’un sanal marketlerinden yapılacak alışverişlerde geçerli 400 TL indirim kampanyasının detayları belli oldu. Bunun için müşterilerin 16 Temmuz 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek bankada hesap açması gerekiyor. Daha sonra MIGROS23 promosyon koduyla uygulamaya giriş yapanlar, sanal markette geçerli 400 TL indirim fırsatından yararlanabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, MIGROS23 promosyon kodunu, Garanti BBVA Mobil’deki Profil > Ayarlar > Promosyon Kodu Paylaş/Gir sayfasındaki kod giriş alanına yazacak. Tüm şartları yerine getiren müşteriler Migros sanal markette 400 TL ve üzeri alışverişte geçerli 400 TL indirim kodunu kullanabilecek.

MİGROS MARKETTE 400 TL İNDİRİM FIRSATI

Kişiye özel üretilen indirim kodları en geç 30 Temmuz 2023 saat 23:59’a kadar kullanılabilecek. Gerekli adımları yapıp kodu bu tarihe kadar kullanmayan müşteriler indirim hakkını kaybedecek. Migros indirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez. Sipariş iptali ve iadesi halinde kampanyadan tekrar faydalanılamaz. Migros indirim kodları elektronik ve altı kategorilerinde yer alan ürünlerde geçerli değildir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri