O kamu bankası taşıt kredisi musluğunu açtı! 3 bin 251 TL taksitle ikinci el en uygu taşıt kredisi! Faiz oranları şaşırtıyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenlere en uygun taşıt kredisi Vakıfbank’tan duyuruldu. İkinci el taşıt kredisi kampanyası kapsamında yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranları gündem oldu. 3 ay erteleme seçenekleriyle kredi!

Türkiye’de otomobil fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Döviz kurundaki artış ve yüksek vergi oranları sonrasında araç sahibi olmak isteyenler uygun finansmanları araştırmaya başladılar.

2. el taşıt kredilerinde ayrıca Vakıfbank tarafından sunulan ön rehin teminatı yöntemi ile araç alım satımı, hem alıcı hem satıcı için çok daha güvenli ve kolay bir hale getirilmiştir. Buna ek olarak düşük faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleriyle Vakıfbank’tan ikinci el taşıt alımlarına özel kredi kampanyası da devam ediyor.

48 AY VADE VE ESNEK GERİ ÖDEME SEÇENEKLERİ!

48 aya kadar vade seçenekleri ile kullandırılacak Vakıfbank ikinci el taşıt kredisi kapsamında gelir durumuna göre esnek geri ödeme seçenekleri de sunuluyor. Aylık eşit, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balın ödemeli, değişken taksitli olarak geri ödemeler yapılabilecek.

Gelir durumuna göre, taşıt kredisi kullanmak isteyen vatandaşların dilediği esnek geri ödeme planından yararlanması sağlanacak. Aylık düşük taksit tutarıyla kredi geri ödemleri kolaylaştırılacak. Esnek geri ödeme seçeneklerinin yer aldığı kredi sayesinde vatandaşların son dönemde bir hayli artan otomobil fiyatlarına karşı en iyi finansman seçeneklerinden yararlanması sağlanacak.

AYLIK DÜŞÜK TAKSİTLİ İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ DEVREDE!

İkinci el taşıt kredilerinde geçerli olmak üzere Türkiye’nin önde gelen kamu bankası Vakıfbank, yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranlarını duyurdu. Örnek ödeme tablosunda 100.000 TL taşıt kredisi tutarı için aylık 3.251,90 TL taksit hesaplaması yapılıyor.

48 ay vade ve %1,59 faiz oranlarına göre hesaplanan taşıt kredisi kampanyası kapsamında rahat bir geri ödeme planı da sunuluyor. Bu sayede vatandaşların dilediği ikinci el otomobili rahatça satın alması destekleniyor. Uygun geri ödeme seçenekleri ve faiz oranları ile kolayca taşıt kredisi kullanılabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri