O kişilerin hesabına bayram öncesi 1.250 TL gönderilecek! Şartlar belli oldu! Başvurmak yetiyor! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Bayram öncesinde bir yandan sosyal destekler gündeme gelirken, diğer yandan banka kampanyaları da duyurulmaya devam ediyor. 1.250 TL’ye kadar ödemeler hesaplara geçiyor. Detaylar belli oldu!

Türkiye’de son dönemde artan enflasyon ve hayat pahalılığı sonrasında devlet destekleri de artırıldı. İhtiyaç sahipleri için devlet destekleri devam ederken, diğer yandan bu destekleri alamayanlar için bankaların kampanyaları da cazip seçenekler arasında yer alıyor.

Akbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında ilk defa Axess’e başvuru yapanlar, market ve akaryakıt sektöründe yapacakları her harcamaya özel toplamda 1.250 TL’ye kadar chip – para kazanabilecek.

AKBANK’TAN 1.250 TL’YE VARAN CHİP – PARA KAMPANYASI!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, Axessli olanlara 1.250 TL’ye varan chip – para kampanyasını duyurdu. İlk defa Axess’e başvuru yaparak, market ve akaryakıt sektöründe geçerli olmak üzere yapacakları her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplmda ise 1.250 TL’ye varan chip – para kazanma olanağı sunulacak.

Akbank bireysel kredi kartı olmayıp, ilgili tarihler içinde ilk defa Axess kredi kartı başvurusu yapanlar ve başvuruları onaylananlar kampanyadan yararlanabilecek. Dijital kanallar üzerinden kolayca kampanyaya başvuru yapılabilecek. 01 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında başvurularını yapanların Akbank’ın 1.250 TL’ye varan chip – para kampanyasından yararlanması sağlanacak.

KAMPANYAYA KATILIM NASIL SAĞLANACAK?

Akbank’ın 1.250 TL’ye varan chip – para kampanyasından yararlanmak isteyenlerin dijital kanallar üzerinden hızlı başvuru yapmaları sağlanacak. Akbank bireysel kredi kartı olmayın 1 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapanlar ve 30 Haziran’a kadar başvurusu onaylananlar kampanyadan yararlanabilecek.

Juzdan üzerinden kampanyaya katılmak için ‘’Hemen Katıl’’ butonu ile işlem adımlarını takip edebilirler. SMS ile kampanyaya katılım sağalmak isteyenler ise bankaya kayıtlı güncel cep telefonu numarası ise ‘’ODUL’’ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt işlemlerini tamamlamaları mümkündür. Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak ilk 1.500 TL’lik harcama için geçerli olacaktır. Akaryakıt ve market sektöründe yapılacak harcamalar için geçerlidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri