Bakan Özhaseki, kabine toplantısının tarihini paylaştı! Depremzedelerin konut talebine dair de ‘Bulduğum yeni formüller var’ dedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kabine toplantısının tarihini açıkladı! Bakan Özhaseki, ‘Bulduğum yeni formüller var’ dedi! İşte merak edilenler!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde şehirde bulunan bir düğün salonunda düzenlenen ‘Sanayici ve İş Adamlı Buluşması’nda’ konuşma yaptı. Önümüzdeki hafta çarşamba günü kabine toplantısı düzenleyeceğini ifade eden Bakan Özhaseki, depremzedelerin konut talebine dair ‘Benim bulduğum yeni formüller bulunuyor, çalıştığım. Çarşamba günü kabine toplantımız olacak’ dedi.

İŞ ADAMLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konut talebine dair, ‘Benim bulduğum yeni formüller var, çalıştığım. Çarşamba günü kabine toplantımız olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza orada arz edeceğim. Eğer arkadaşlarımızda uygun görürler ise o formüller devreye girdiğinde çok daha kısa süre içerisinde inşallah bütün hak sahiplerine haklarını teslim etmiş olacağız’ dedi. Bakan Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde şehirde yer alan bir düğün salonunda düzenlenmiş olan ‘Sanayici ve İş Adamlı Buluşması’nda, önceki günlerde 2 seçim atlattıklarını ifade etti.

BAKAN ÖZHASEKİ SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

Cumhur İttifakı olarak ilk seçimde yüzde 50’nin üstünde oy almayı ümit ettiklerini ifade eden Bakan Özhaseki, çok gayret etmelerine ve kol kola girmelerine rağmen bunun olmadığını aktardı. Bakan sözlerine şu şekilde devam etti; ‘O söz de ‘Olanda hayır vardır.’ Böyle söyleyip devam ettik. 2. seçim ile yüzde 50’yi aştık. Hamdolsun Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsledik. Ne hayır vardır der iseniz dışarıda durmadan vermeye çalıştıkları algı, asla böyle bir durum olmasa da ‘tek adam rejimi, orada bir kişi ne derse o oluyor, diktatörlük, hakimler kul köle’ bunların hepsi iftira. Bunu bir daha görmüş olduk.

Eğer diktatörlük bulunuyor olsaydı yüzde 65-70’lerde zaten ilk tur sonuçlanırdı. Türkiye’de şeffaf bir seçim yaşandı. Demokrasinin kurallarının hakkıyla oturduğu bütün dünyaya ilan edilmiş oldu. Bir de çok şükür güçlü Türkiye imajı bir daha oturdu’ dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri