Kamu bankasından 0 ve 2.el araçlar için finansman desteği verilecek! 3 ay ödemesiz dönemli taşıt kredisi duyuruldu!

Aylık düşük taksit oranlarıyla Halkbank üzerinden 0 km ya da 2. el araç almak isteyenlere 3 ay ödemesiz dönemli taşıt kredisi verilecek. En uygun taşıt kredisinde uygun geri ödeme seçenekleri duyuruldu!

Türkiye’de sıfır km otomobil fiyatlarında yaşanan artış sonrasında ikinci ele yönelen birçok vatandaş burada da yüksek fiyatlarla karşılaştı. Artan fiyatlar sonrasında vatandaşların finansman arayışları da hız kazandı.

Otomobil fiyatlarıyla beraber taşıt kredisi faiz oranlarının da artmasının ardından uygun finansman seçenekleri kamu bankalarından duyuruldu. Halkbank tarafından duyurulan taşıt kredileri kapsamında 3 aya kadar erteleme seçenekleri uygulanacak.

3 AY ÖDEMESİZ DÖNEMLİ TAŞIT KREDİSİ!

Halkbank tarafından duyurulan Yeşil Işık Taşıt Kredisi kampanyası ile düşük faizli olarak finansman kullanılabilecek. Sıfır km ve ikinci el taşıtlar için geçerli kampanya kapsamında kredi ödemeleri 3 ay sonra başlayacak.

Sıfır km araç alımının yanı sıra 7 yaşına kadar ikinci el otomobil alımlarında da Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi kampanyasından yararlanılması mümkündür. Uygun ödeme koşulları ile vatandaşların rahatça araç sahibi olması sağlanacak.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Halkbank Yeşil Işık Taşıt Kredisi kapsamında 0 km araçlar için %1,59’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullandıracak. 7 yaşına kadar olan ikinci el taşıt alımlarında ise %1,61’den başlayan faiz oranları geçerli olacak. Örnek hesaplama tablosuna göre 100.000 TL ikinci el taşıt kredisi için 48 ay vadede aylık 3.268 TL, sıfır km taşıtlar için aynı oranda kredide ise aylık 3.251 TL aylık taksit hesaplaması yapılıyor.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank’ın en uygun taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların ‘’halkbank.com.tr’’ üzerinden araç kredisi hesaplama ve başvuru işlemlerini yapmaları mümkündür. Ayrıca en yakın Halkbank şubelerinden de başvurular yapılabilecek.

Otomobil piyasalarında yaşanan fiyat artışları sonrasında Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından olan Halkbank’ın uygun taşıt kredisi oldukça revaçta yerini alıyor. Vatandaşların uygun krediler ile daha kolay şekilde araç sahibi olmasının desteklemesi hedefleniyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri