Seçim sonrasında nakit ihtiyacı olanlara iyi haber! 30 gün boyunca faiz masrafı alınmayacak! Nakit ihtiyacı olanlara anında 5.000 TL ödenecek!

Nakit ihtiyacı olanlara seçim sonrasında iyi haber o bankadan geldi. 30 gün boyunda tamamen faizsiz ve masrafsız olarak 5.000 TL hesaplara yatırılacak. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

Seçimlerin ikinci turunun da tamamlanmasının ardından yeni kabine belli oldu. Kabinenin belli olmasının ardından Türkiye’de her alanda yeni bir dönem resmen başlamış oldu. Özellikle son yıllarda vatandaşların artan nakit ihtiyaçları için yeni destekler de gündeme geldi.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yeni destekler hayata geçirilmeden önce bankalardan farklı destek paketleri duyurulmaya devam ediyor. 5.000 TL’ye kadar nakit destek tamamen faizsiz olarak 30 gün boyunca ödemek koşuşuyla verilecek.

5.000 TL ANINDA FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ DUYURULDU!

5.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi acil nakit ihtiyacı olan vatandaşların hesaplarıan geçmeye başladı. Aktif Bank’ın dijital bankacılık hizmetlerini sunduğu N Kolay üzerinden sağlanacak kredi kampanyası kapsamında 5.00 TL’ye kadar Kolay Nakit, 30 gün boyunca 1 TL bile faiz ödemeden kapatılabilecek.

N Kolay üzerinden sağlanacak nakit desteği kapsamında vatandaşların rahatça geri ödemelerini yapmaları sağlanacak. Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan 5.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 7/24 acil nakit ihtiyacı olanlara ödemeler yapılacak.

30 GÜN BOYUNCA FAİZSİZ İHTİYAÇ KREDİSİ!

30 gün boyunca hiçbir faiz masrafı ödemeden sadece kullanılan 5.000 TL’ye kadar kredi ödenebilecek. Dijital kanallar üzerinden N Kolay Kolay Nakit kampanyasına başvuru yapan tüm vatandaşların 5.000 TL’ye kadar krediden faizsiz ve masrafsız olarak yararlanması sağlanacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Web sitesi üzerinden ya da N Kolay Mobil uygulaması veya Passo Mobil uygulamasından vatandaşların 30 gün boyunca faizsiz 5.000 TL ihtiyaç kredisinde başvuru yapması sağlanacak. Aktif Bank müşterisi olmayanların N Kolay mobil üzerinden görüntülü görüşme ile işlemlerini tamamlayarak, kurye beklemeden anında kredi kullanması sağlanacak. 30 günden fazla vadede 5.000 TL ihtiyaç kredilerini ödemek isteyenler uygun ödeme planları ve farklı faiz oranları ile taksitlerini ödeyebilecekler. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri