20 Haziran'a kadar devam edecek! Ziraat Bankası'ndan o kişilere 150 TL market desteği verilecek! Ödemeler başlıyor…

Market alışverişlerine destekler devam ediyor. Ziraat Bankası o kişilere 150 TL destek gönderecek. 20 Haziran’a kadar devam edecek kampanya kapsamında başvurular devam ediyor. İşte detaylar…

Türkiye’de enflasyon nedeniyle artan hayat pahalılığı sonrasında vatandaşlara devlet destekleri ve banka kampanyaları ile özellikler market harcamaları için destek veriliyor. Bu kapsamda kamu bankaları da market harcamalarına yönelik yeni kampanyalarını duyurdu.

Market alışverişlerine Ziraat Bankası tarafından 150 TL destek verilecek. 20 Haziran’a kadar devam edecek başvurular kapsamında ilgili market harcamaları için 150 TL’ye kadar Bankkart Lira desteği sunulması hedefleniyor.

ZİRAAT BANKASI MARKET KAMPANYASI!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alanında Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılacak alışverişlere destek sağlanacak. İlgili üye işyerlerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL, toplamda ise 150 TL Bankkart Lira desteği verilmesi hedefleniyor.

1 – 20 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında vatandaşların market, kasap, manav, şarküteri ve bakkal alışverişleri için desteklerden yararlanması sağlanacak. Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan işlemlerin yapılması yeterli oluyor. Kampanya kapsamında belirtilen Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yükleniyor. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası tarafından vatandaşların yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişi için 30 TL, toplamda ise 150 TL Bankkart Lira verilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda kampanyaya katılmak isteyenlerin Bankkart Mobil ile ‘’bankkart.com.tr’’ üzerinden katılım sağlamaları mümkündür. Ayrıca SMS ile de kampanyaya katılım sağlanabilecek. Bu kapsamda MARKET150 yazarak 4757’ye SMS göndermek yeterli oluyor.

Market harcamalarına 150 TL Bankkart Lira kazanmak isteyenlerin alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. 20 Haziran’a kadar başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşların 150 TL’ye kadar Bankkart Lira kampanyasından faydalanmaları sağlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri