ÖZEL HABER! TARIM BAKANI KİRİŞÇİ'DEN GAZİANTEP OLAY MEDYA'YA TEŞEKKÜR...Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi: 'BAKLAVA FİYATLARI DÜŞECEK'

Bakan Kirişçi Olay TV'ye teşekkür ederek Abdulahmit Gül ile Fatma Şahin'in kendisine gönderdiği baklava için teşekkür ettiğini Gaziantep'te ise 28 Mayıs seçimlerinde %70 oy beklediklerini belirtti.

BAKLAVA UCUZLAYACAK MÜJDESİ
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Gaziantep Olay Medya'ya yaptığı özel açıklamada baklavanın ucuzlayacağının müjdesini verdi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili olan aynı zamanda Tarım ve Orman Bakanlığı görevini yürüten Vahit Kirişçi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesinde yerel televizyonların ortak olarak düzenlediği Anadolu Soruyor programında Gaziantep Olay Medya Yöneticisi Raci Dölek, Anadolu Yayıncılar Birliği Başkanı Sinan Burhan ve Kahramanmaraş Aksu TV'den Kurtuluş Şükür'ün konuğu oldu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi bu yıl buğday rekoltesinin çok yüksek olduğunu bundan dolayı da fiyatların düşeceğini belirtti. Kirişçi baklavanın ham maddesi olan unun fiyatının da düşeceğini açıkladı.


Buğdayda üreticiyi koruyoruz

Bakan Kirişçi rekoltenin yüksek olacağını ve üreticiyi korumak için özel bir başfiyat uygulaması yapacaklarını ve üreticiyi tüccara ezdirmeyeceklerini belirtti.


OLAY TV'YE TEŞEKKÜR

Bakan Kirişçi Olay TV' Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Raci Dölek'e teşekkür ederek Abdulahmit Gül ile Fatma Şahin'in kendisine gönderdiği baklava için teşekkür ettiğini Gaziantep'te ise 28 Mayıs seçimlerinde %70 oy beklediklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri