Yapımcı Raif İnan'dan vatanseverlerin hikayesi geliyor! ‘’Mahsusa’’ Tabii Platformunda Yayınlanacak

Raif İnan ve Uğur Veli’nin yapımcılığını gerçekleştirdiği ‘’Mahsusa’’ Osmanlı’nın son dönemlerinde yaşanan vatanseverlik hikayesini anlatacak. Raif İnan ve Uğur Veli’nin yapımcı, Şafak Bal’ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, TRT’nin yeni dijital platformu Tabii’de ekranlara gelecek. Mahsusa'nın fragmanı da yayınlandığı tarihten itibaren çok ses getirdi.

Raif İnan, A23 Medya ve Uğur Veli’nin ortak yapımı Mahsusa, cesur ve fedakar vatanseverlerin hikayesine ışık tutmaya hazırlanıyor. TRT’nin dijital platformu Tabii için hazırlanan dizi, 110 yıl önce Tobruk, Derne ve Trablus’ta yaşananları seyirci ile buluşturacak. 

Raif İnan ve Uğur Veli’nin Ortak Yapımı Mahsusa’da Tarihi İsimlere Yer Verilecek

Raif İnan’ın yapımcı koltuğunda yer aldığı Mahsusa’da pek çok tarihi isim dikkat çekiyor! Dizide Enver Bey, Mustafa Kemal Bey, Fethi Bey, Yakup Cemil Bey, Kuşçubaşı Eşref Bey gibi pek çok başarılı komutanın hikayesi anlatılacak. 

Güçlü kadrosu ile ismini duyuran proje, A23 Medya tarafından ekrana getirilecek. İddialı yapımlar arasında yer alan Mahsusa’da, Mustafa Kemal'e ise Baki Çiftçi hayat verecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri