Ticari ve bireysel taşıt alımına kredi düzenlemesi! 10 yaşa kadar araçlar dahil edildi! Aylık 5.414 TL taksitli sıfır veya 2.el araç almak mümkün!

Aylık düşük taksit oranlarıyla bireysel veya ticari araç satın alımları başlıyor. O bankadan en uygun taşıt kredisi verilecek. 10 yaşa kadar araçlar için de kredi kullanılabilecek!

Otomobil piyasalarında fiyatlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Sıfır km araçların yanı sıra ikinci el otomobil fiyatları adeta sıfır araçlara yaklaştı. Bu kapsamda yeni dönemde otomobil sahibi olmak isteyenler ise uygun finansman seçeneklerine yöneliyor.

Taşıt kredilerinde bankaların faiz oranları ve koşulları zorlaşırken bir banka bu şartları değiştirdi. Yapı Kredi Bankası tarafından hem bireysel hem de ticari araçlar için düşük faizli taşıt kredisi seçeneği sunulmaya başladı.

10 YAŞA KADAR İKİNCİ EL ARAÇLAR İÇİN KREDİ!

Yapı Kredi Bankası tarafından otomobil satın alımlarına yönelik avantajlı kredi seçenekleri duyurulmaya devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların 10 yaşına kadar olan ikinci el ticari veya bireysel taşıtları uygun kredi seçenekleriyle satın almaları sağlanacak.

Özellikle son dönemde ikinci el araçlarda artan fiyatlar birçok kişini daha büyük yaştaki araçlara yönelmesine neden oldu. Yaş nedeniyle kredi kullanamayanlara ise Yapı Kredi Bankası tarafından 10 yaşına kadar taşıt kredisi desteği duyuruldu.

AYLIK 5.414 TL TAKSİTLİ TİCARİ TAŞIT KREDİSİ

Sıfır km veya 10 yaşına kadar ikinci el otomobil satın alımları için Yapı Kredi Bankası uygun taşıt kredisi oranlarını duyurdu. Bu kapsamda örnek ödeme tablosuna göre sıfır ya da ikinci el ticari taşıt kredisi kullanımında, 150.000 TL için 36 ay vadede aylık 5.414 TL taksit hesaplaması yapılıyor.

YAPI KREDİ BANKASI TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Yapı Kredi Bankası hem bireysel hem de ticari araçlar için uygun kredi sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bireysel taşıtlar için yüzde 2,49, ticari taşıt kredisinde ise yüzde 1,42 faiz oranları uygulanacak. 48 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı taşıt kredisi 10 yaşına kadar ikinci el araçlar için de rahatça kullanılabilecek.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri