Ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsat! 240 ay vadeli konut kredisi paketi devrede! Kredi taksit oranları düşüyor! 8.420 TL taksit fırsatı!

Ev sahibi olmak isteyenler için TOKİ sosyal konut projelerine ek olarak bankalardan da cazip teklifler gelmeye başladı. 240 ay vadeli kredi paketi devrede! İşte detaylar…

Türkiye’de fahiş bir şekilde artan konut fiyatları sonrasında bir yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı destekleriyle TOKİ tarafından sosyal konut projeleri hayata geçirilirken, diğer yandan özel bankalardan da bazı avantajlı kredi paketleri duyurulmaya başladı.

Ülkemizde yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında kentsel dönüşüm faaliyetlerinin de hız kazandığı dönemde Garanti BBVA ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı vade seçenekleriyle kredi fırsatını duyurdu.

240 AY VADELİ KONUT KREDİSİ FIRSATI!

Garanti BBVA’nın avantajlı konut kredisi fırsatları devam ediyor. Uygun faiz oranları ile sunulan konut kredisi 240 aya kadar vade seçeneklerine sahip olması sayesinde aylık taksit oranları düşüyor. Düşük taksit seçenekleri sayesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunulacak.

240 aya kadar vade uygulanması sayesinde düşük taksit oranları ile konut kredisi geri ödemesi yapılabilecek. Garanti BBVA ayrıca farklı konut kredisi kampanyalarıyla da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara uygun vade seçeneklerini ve kredi kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Uzun vade avantajlarının sağlanmasıyla Garanti BBVA’dan konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar taksit oranlarını düşürebiliyor. Mortgage ürünlerine göre oranlar farklılık gösterebilir.

AYLIK DÜŞÜK TAKSİT TUTARIYLA KONUT KREDİSİ!

240 ay vadede aylık düşük taksit oranları ile konut kredisi kullanmak isteyenler Garanti BBVA’nın avantajlı konut kredisi fırsatlarını değerlendirmeye devam ediyor. Yüksek faiz oranları nedeniyle birçok kişi tarafından özel bankalardan konut kredileri tercih edilmese de uzun vade seçeneği ile taksit miktarı düşürülebiliyor.

200.000 TL konut kredisi için Garanti BBVA’nın Mortgage hesaplama aracına göre 240 ay vadede aylık taksit oranı 8.420,42 TL olarak hesaplanıyor. Örnek hesaplama aracına göre yüzde 4,21 olarak görülen faiz oranları dikkat çekiyor. Kredi miktarına ve vade sayısına göre kredi geri ödeme şartları da değişiklik gösteriyor.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri