Faizsiz dev evlilik kredisi öncesi hayata geçti! Kamu bankası 70 bin TL'ye kadar evlilik kredisini 3 ay ödemesiz verecek! Başvurular başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni evleneceklere özel verileceği duyurulan faizsiz dev evlilik kredisi öncesinde Halkbank hareket geçti! Daha küçük çapta evlilik kredisi verilecek. 3 ay ödemesiz ve düşük faizli evlilik kredisi fırsatı…

Seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni evleneceklere bir müjde verilmişti. Bu kapsamda 150.000 TL’ye kadar kredi faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz olarak 48 ay vadeyle verileceği aktarılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi verilecek evlilik kredisi sonrasında Halkbank’tan da bu finansman paketi öncesinde benzer şartlarda farklı bir kredi paketi hayata geçirildi. Halkbank Evlilik Kredisi kapsamında, 70.000 TL’ye kadar finansman düşük faiz oranları ve 3 aya kadar erteleme seçenekleriyle kullanılacak.

YENİ EVLENECEKLERE 70 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Halkbank, evlilik hazırlığı sürecinde olan müşterilerine dev evlilik kredisi projesi öncesinde cazip bir kredi teklifi daha sundu. Mobilya, ev tekstili, düğün, balayı gibi evliliğe yönelik tüm masrafların karşılanmasına yönelik cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile kredi verilecek.

Halkbank Evlilik Kredisi kampanyasında üst limit 70.000 TL olarak belirlendi. 50.000 TL’ye kadar tutar için aylık %1,69, 50.001 TL ve üzeri tutarlarda ise aylık %1,79 faiz oranlarıyla evlilik kredisi verilecek.

3 AYA KADAR ÖDEMESİZ DÖNEM SUNULACAK!

Yeni bir yuva kurmak isteyen çiftlere verilecek Halkbank Evlilik Kredisi kapsamında bütçeye uygun geri ödeme seçenekleri de sağlanıyor. Bu kapsamda 3 aya kadar ödemesiz olarak kredi kullanılabilecek. İsteyen vatandaşlar ayrıca aylık eşit taksitli ya da serbest ödemeli olarak krediden yararlanabilecek.

HALKBANK EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi paketi öncesinde Halkbank’ın 70 bin TL’ye kadar olan düşük faizli Evlilik Kredisi fırsatından yararlanmak isteyenler, belediyeden alınan nikah tarihli belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. Kredi başvuru işlemleri sadece Halkbank şubeleri üzerinden yapılabilecek. Kredi miktarı, vadesi ve müşteri durumuna göre faiz oranları ve kredi hesaplamaları da farklılık gösterebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri