Tüm sürücüleri ilgilendiriyor! 31 Mayıs son tarih! Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! 6 taksitle ödenebilecek!

Zorunlu trafik sigortasını ödemekte zorlanan sürücüler için yeni kampanyalar gündeme geldi. Zorunlu trafik sigortasına özel 6 taksit dönemi resmen başlıyor. Garanti BBVA’dan işlem yapılacak. İşte detaylar…

Türkiye’de zorunlu trafik sigortası ile ilgili yeni düzenlemeler Mayıs ayı itibariyle uygulamaya geçti. 1 Mayıs’tan itibaren trafik sigortası primleri ile ilgili yapılan düzenleme kapsamında tüm araç sahipleri için ödeyecekleri yeni oranlar gündeme geldi.

Bir yandan zorunlu trafik sigortası ile ilgili yeni yasal düzenlemeler devreye girerken, diğer yandan bankalardan da cazip kampanyalar duyurulmaya başladı. Son yıllarda bir hayli artan trafik sigortası primlerini ödemekte zorlananlar için Garanti BBVA tarafından 6 taksit avantajı duyuruldu.

ZORUNLU TRAFİK SİGORTASINDA 6 TAKSİT DÖNEMİ!

Zorunlu trafik sigortası primleriyle ilgili yapılan yeni düzenleme sonrasında bir kampanyada Garanti BBVA’dan geldi. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında özellikle trafik sigortasını ödemekte zorlanan vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlanacak.

Garanti BBVA Mobil’den ilk defa satın alınacak zorunlu trafik sigortasına özel 6 taksit avantajı ve ücretsiz 3 adet araç yıkama hizmeti verilecek. Bu sayede araç sahiplerinin zorunlu trafik sigortalarını çok daha rahat bir şekilde ödemeleri sağlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Garanti BBVA Mobil’den ilk defa zorunlu trafik sigortası satın alacaklara özel 6 taksit avantajı sağlanacak. Bu kapsamda poliçe tanziminin belirtilen kampanya süresi içinde yapılmış olması şartı aranıyor. Eureko Sigorta tarafından sunulan trafik sigortası ürünü, Garanti BBVA müşterisi olan ve Türkiye’de yaşayan tüm TCKN veya VKN sahibi bireysel gerçek kişiler ile KOBİ müşterileri tarafından kullanılabilecek. 6 taksit fırsatı ve 3 adet araç yıkama hizmeti de kampanya kapsamında sağlanacak avantajlar arasında yer alıyor.

31 MAYIS’TA SON ERİYOR!

Garanti BBVA tarafından başlatılan zorunlu trafik sigortasına 6 ay taksit fırsatı 3 adet araç yıkama kampanyası 1 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya tarihleri içinde vatandaşların söz konusu kampanyaya başvurularını yapmaları gerekiyor. Garanti BBVA zorunlu trafik sigortası kampanyasında 6 ay taksit avantajı devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri