3 ay ödemesiz, 125 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi! Detaylar belli oldu! Vakıfbank bu kişilere ödeyecek! Düşük faizli ihtiyaç kredisi paketi duyuruldu!

Emekli, kamu personeli ve özel sektör çalışanı tüm kesimlere kamu bankasından ihtiyaç kredisi verilecek. Düşük faizli, 3 ay ödemesiz dönemli ve 125 bin liraya kadar kredi paketi duyuruldu!

Türkiye’de vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına yönelik kredi destekleri duyurulmaya devam ediyor. Özellikle kamu bankalarının yeni kredi paketleri sayesinde tüm kesimlerin rahatlıkla nakit sorunlarının çözülmesi hedefleniyor.

Kamu çalışanları, emekli ve özel sektör çalışanı tüm kesimler Vakıfbank’ın avantajlı oranlara sahip ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilecek. Temmuz ayı zamları uygulanmadan önce nakde sıkışan tüm vatandaşların krediden yararlanması hedefleniyor.

3 AY ÖDEMESİZ DÖNEM KOLAYLIĞI SUNULACAK!

Vakıfbank’ın tüm kesimler için duyurduğu avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli olarak geri ödeme planı hazırlanabiliyor. Buna ek olarak gelir durumuna göre vatandaşlar aylık eşit taksitli, artan veya azalan, 3 ayda bir eşit, son taksit balon ya da değişken taksitli olarak dilediği gibi geri ödemelerini yapabilecek.

125 BİN TL’YE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİ KULLANILABİLECEK!

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Vakıfbank, 3.000 TL ile 125.000 TL arasında ihtiyaç kredisi kullandırılmasın hedefliyor. İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında aylık düşük faiz oranlarıyla kredi verilecek.

03 – 36 ay vade seçenekleriyle kullandırılacak kredi kapsamında 125.000 TL’ye kadar ödeme yapılması hedefleniyor. Esnek geri ödeme seçeneklerinden de yararlanarak tercih edilen kredi limitine göre değişmekle birlikte uygun vadelerde ödeme planı hazırlanabilecek.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMASI

Vakıfbank’ın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler için %1,57’den başlayan faiz oranları uygulanacak. Bu kapsamda 100.000 TL bir kredi için örnek ödeme tablosuna göre 24 ay vadede aylık sadece 5.264,68 TL taksit ödemesi yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Tüm kesimler için duyurulan Vakıfbank ihtiyaç kredisi için başvurular SMS ile hızlı bir şekilde yapılabilecek. Aralarında boşluk bırakarak KREDI, T.C. kimlik numarsı, doğum tarihi, aylık gelir yazılarak 5724’e SMS gönderilmesi yeterli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri