Youtube MP3 İndir Sitesi

Youtube MP3 indir sitesi arıyorsanız hoş geldiniz. YouTube halihazırda milyarları bulan kullanıcı sayısına sahipken bu durum aradığınız şarkının veya bir konu hakkında kaydetmek istediğiniz bir videonun büyük ihtimalle YouTube üzerinden paylaşılmış olduğu anlamına gelir. Bu da kullanıcının o videoyu bulup indirme şansını arttırmaktadır. Bu işlemi yapmak için pek çok website ve program (masaüstü veya mobil) bulunmaktadır, ancak bu yazıda YouTube üzerinden içerik indirme siteleri ve bu sitelerin nasıl çalıştığı anlatılacaktır.

Youtube MP3 İndir Sitesi

Bu işlemi yapmak için güvenilebilecek pek çok site vardır, bunun için indireceğiniz dosya türüne göre “youtube to mp3” ya da “youtube to mp4” şeklinde arama yapabilirsiniz, ancak bu sitelerden en önerilebilecek olanlarından biri mp3video.org. Bu sitelere (veya muadil başka bir siteye) girdikten sonra yapmanız gereken ilk şey YouTube’a giriş yaparak indirmek istediğiniz videoya geçiş yapmak olacaktır.

Akabinde tarayıcınızın adres çubuğunda yer alan adresi olduğu gibi kopyalayarak bu sitelerde bulunan girdi kutucuğuna yapıştırmanız gerekecektir. Sonra kutucuğun yanındaki “indir” butonuna basabilirsiniz.

Bazı YouTube video indirme siteleri indirme işlemini hızlandırmak için adres çubuğunda yapılacak değişiklikleri desteklemektedir. Bazı siteler de video ve MP3 indirmek için ayrı ayrı sayfalar sunmaktadır, mp3video.org bunlardan biridir.

Bazı YouTube video indirme siteleri de kendi siteleri üzerinden indirilebilecek mobil uygulamalara (.APK) sahiptir, bu sayede mobil uygulama üzerinden tarayıcıyı açmaya gerek duymadan yine o site üzerinden aynı mantıkla YouTube üzerinden şarkı ve video indirmesi yapabileceksiniz.

https://mp3video.org/tr/youtube-mp3-video-indir/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri