Gaziantep FK'dan ayrılan Erol Bulut adeta isyan etti

Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Teknik Direktör Erol Bulut, görevde iken yönetimin başka teknik direktörlerle görüşmesinin doğru olmadığını söyledi.

" Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın"
Gaziantep FK'nin başındayken, o dönemde çalışmayan bazı teknik adamların görev almak için kulüple temasa geçtiğini ve bunu hiç etik bulmadığını anlatan Erol Bulut, şu görüşlerini paylaştı:
"Bu sezon için 1-2 teklif geldi ama sezon sonuna kadar çalışmayacağımı söyledim. Şu an her takımın hocası var ve ligler devam ediyor. Şu an bir şey diyemem. Sezon bittikten sonra, gelecek haftalarda yurt dışında mı Türkiye'de mi çalışacağım belli olacak. Beğenmediğim tek şey; bir takımda çalışan teknik direktör varken, başka hocaların o takımla bağlantı kurması ya da mesaj göndermesi. Şık değil. Benim Gaziantep FK dönemimde de oldu. Sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksın. Ben bu kadar diyorum. Hiçbir zaman öyle bir şeyin içine girmedim ve girmeyeceğim. O arkadaşlarımız çalıştıklarında, onların başına da geldiğinde, nasıl hissedeceklerini kendileri iyi düşünsün. Mesajı alanlar almıştır zaten."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri