Bankadan İcralık Depo Satışı! Gaziantep Uygun Fiyatlı Satılık Depo İlanları Yayınlandı! O İlçede 145 Bin TL Karşılığında Gayrimenkul Sahibi Olacaksınız!

Özel bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden olan Burgan Bank, hafta ortasında yüzleri güldüren bir duyuruya imza attı. Ülke genelinde satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkuller için uygun fiyatlar belirleyen Burgan Bank, bu kez de Gaziantep ili için harekete geçti. Özel banka, şehirde bulunan iki adet icralık gayrimenkulü fiyat tekliflerine açmış olduğunu bildirdi. İşte detaylar…

İş birliği içerisinde olduğu Intengo platformu aracılığı ile tüketicileri uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi yapan Burgan Bank, söz konusu platform üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İki yeni ihalesi için de fiyat tekliflerini kabul etmeye başladığını belirten banka, ihalelerine konu olan gayrimenkullerin Gaziantep ilinin aynı bölgesinde bulunduğunu ifade etti.

Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere 18 yaşını tamamlamış olan her bireyin katılım sağlayabileceğini ifade eden Burgan Bank, Gaziantep ilinde bulunan icralık gayrimenkuller için düzenlemiş olduğu ihalelere ilişkin detayları paylaştı.

BURGAN BANK GAZİANTEP İCRALIK DEPO İLANLARI MAYIS 2023

Gaziantep ilinin Fatih Mahallesi/ Şehitkamil adresinde bulunan iki ayrı gayrimenkul için Intengo platformu üzerinden yeni ihaleler düzenleyen Burgan Bank, ihalelere konu olan gayrimenkullerin depo nitelikli olduğunu bildirdi. Banka, ilk ihalesi için 290 bin TL, ikinci ihalesi için ise 145 bin TL’lik başlangıç bedeli belirledi.

BURGAN BANK’IN GAZİANTEP İHALELERİNE NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Burgan Bank tarafından düzenlenmiş ve Intengo platformu üzerinden erişime açılmış olan Gaziantep icralık depo ilanları hem bölge halkının hem de şehre yatırım yapmak isteyen diğer vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başardı. 145 bin TL’ye kadar gerilemiş olan gayrimenkulün sahibi olabilmek adına araştırmalar yapan vatandaşlar, Burgan Bank’ın ihalelerine nasıl katılım sağlayabileceklerini merak etti. Bu noktada devreye giren banka yönetimi, Intengo ihaleleri ile ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu gayrimenkul ihalelerine katılım sağlamak isteyen tüketicilerin öncelikle platforma üye olmaları gerektiğini ifade eden Burgan Bank, üyelik işlemlerinin Burgan Bank Intengo adresi üzerinden tamamlanabileceğini belirtti. Tamlanan üyelik işlemlerinin ardından sisteme giriş yapılması gerektiğini ifade eden Burgan Bank, açılan ekranda yer alan arama çubuğunu kullanarak Gaziantep ilinde bulunan icralık gayrimenkullerin filtrelenmesi gerektiğini belirtti. Banka, filtreleme işleminin ardından istenen gayrimenkul için fiyat teklifinin verilebileceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri