Faizler 30 gün boyunca kaldırıldı! 5.000 TL nakit faizsiz olarak kullanılacak! O bankadan dev finansman kampanyası!

Türkiye’de ilk ve tek uygulama olarak gösterilen 30 gün boyunca faiziz nakit finansman kampanyası devam ediyor. Acil nakit ihtiyacı olanlar, 30 gün boyunca 1 TL bile faiz ödemeyecek. İşte detaylar…

Vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarına çözümler bir yandan devlet destekleriyle gelirken, diğer yandan bankalardan gelmeye başladı. Acil nakit ihtiyacı olan ve uygun finansman arayanlar için Aktif Bank’ın N Kolay dijital bankacılık uygulamasından işlem yapanlar faizsiz nakit desteğinden yararlanabilecek.

30 güne kadar faizsiz olarak kullandırılacak 5.000 TL kredinin ayrıca uygun geri ödeme seçenekleri ve kolay başvuru yöntemleri de bulunuyor. 30 gün boyunca tamamen faizsiz olarak kullandırılacak nakit kredi için söz konusu süre içinde 1 TL bile faiz ödenmeyecek.

30 GÜN BOYUNCA FAİZ ÖDEMEK YOK!

Faiz ve masrafsız olarak 5.000 TL kredi kullanmak isteyenler için N Kolay Kolay Nakit kampanyası devam ediyor. 30 güne kadar 5.000 TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız kredi sayesinde vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını kolay finansman fırsatıyla karşılaması sağlanacak.

7/24 acil nakit ihtiyaçlarında da hızlı bir çözüm sunan N Kolay, 30 gün boyunca 1 TL bile faiz ödemek zorunda kalmadan kullandığınız kadar kredi borcunu ödeyerek kapatabilirsiniz. Tek taksitli olarak kolayca kredinizi kapatarak acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

FAİZSİZ 5.000 TL MASRAFSIZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aktif Bank’ın dijital bankacılık hizmetleri sunan N Kolay uygulaması aracılığıyla kolay başvuru adımları takip edilebilmektedir. Kısa başvuru formunu doldurduktan sonra dijital sözleşme onayının verilmesiyle para anında başvuru yapanların hesaplarına aktarılıyor. Beklemek zorunda kalmadan anında ödemeler hesaplar aktarılıyor. Dijital kanallar üzerinden hızlı başvuru imkanı sunulacak.

30 GÜNDEN UZUN VADELERDE FAİZ ORANI NE KADAR?

30 gün boyunca yüzde 0 faizle ödeme seçeneklerinin sunulduğu kredi kapsamında 30 günden sonraki vadelerde ise farklı faiz oranları uygulanmaktadır. 31 günden 60 güne kadar kullanım süresi için yüzde 4,69 faiz oranları uygulanıyor. Vade sonunda ödeme miktarı ise en fazla 5.586,25 TL olarak hesaplandı.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri