Emeklilerin yüzü QNB Finansbank’ta gülecek! Emekliye 9.200 TL ödemeler başladı

Emeklilerin son dönemde gündeminden düşmeyen konuların başında emekli promosyon kampanyaları geliyor. QNB Finansbank emekli maaş müşterilerine verdiği nakit promosyon ödemesini güncelledi. QNB Finansbank emekli promosyonu ne kadar?

Son dönemde Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasasının çıkmasıyla birlikte yaklaşık 2 buçuk milyon kişi emeklilik hakkı elde etti. Bu süreçte emekli maaş müşterilerini rakiplerine kaptırmak istemeyen bankaların promosyon yarışı hız kazandı. Türkiye’nin önde gelen özel bankaları arasında yer alan QNB Finansbank emekli promosyon kampanyasını güncelledi.

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan QNB Finansbank emekli promosyon kampanyasında dikkat çeken bir değişiklik yaptı. Mayıs ayına özel EYT’li ve normal emeklilere promosyon ödemelerini arttıran bankanın bu hamlesi dikkat çekti. QNB Finansbank’ın resmi internet sitesindeki bilgilere göre emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 TL’ye varan nakit promosyon desteği verilecek.

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI

Memnuniyet odaklı bankacılık hizmetleri sunan QNB Finansbank emekli maaşını bankaya taşıyanların yüzünü güldürüyor. Banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan cep telefondan verilen dijital onay sayesinde emekliler 8 bin TL’ye varan nakit promosyon avantajından yararlanabiliyor. Bunun üzerine QNB Finansbank’ın emekli kredi kartından da yıllık 1.200 TL indirimle birlikte emeklilere toplamda 9 bin 200 TL’ye varan emeklilik ödülü veriliyor.

Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan QNB Finansbank, emekli maaş müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Emeklilerin son dönemde en çok araştırdığı konuların başında gelen en fazla promosyon veren bankalar arasında yer alan QNB Finansbank promosyon kampanyasını güncelledi. Buna göre 14 Mayıs 2023 tarihine kadar emekli maaşını şubeye gitmeden cep telefonundan QNB Finansbank’a taşıyanlar 9 bin 200 TL’ye varan nakit ödeme alabilecek.

QNB FİNANSBANK’IN EMEKLİLERE SUNDUĞU AVANTAJLAR

EYT’lilere özel kredi seçenekleri ve tüm banka ATM’lerinden ayda 2 defa ücretsiz para çekme, para yatırma işlemleri emeklilere sunulan avantajlar arasında yer alıyor. QNB Finansbank emekli maaş müşterileri bireysel internet şubesi ve QNB Mobil uygulama üzerinden yapacakları EFT saatlerinde ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyetinden yararlanabiliyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri