Pico Wave Lazer Teknolojisini Kullanan Antalya Dövme Silme Merkezi

Dövme silme işlemlerinde etkili, hızlı ve kalıcı sonuçlar elde etmek isteyenler için Antalya Dövme Silme Merkezi, dünya çapında kabul görmüş ve seçkin kliniklerde kullanılan Pico Wave Lazer ile dövme silme hizmeti sunmaktadır. Türkiye'deki ilk ve tek yenilikçi dövme silme merkezi olarak, %30 oranında daha başarılı silme işlemleri gerçekleştiren Co2 Fraksiyonel Lazer ile de desteklenmektedir.

Antalya Dövme Silme Merkezi, 17 yıllık sağlık ve güzellik sektörü tecrübesi ile Biomedical – MBİOMED Eğitimi, British Medical Laser Association tarafından onaylı sertifikasyon ve HCPC Registered sistemi üzerinde kayıtlı Operational Training For Laser Tattoo Removal (5. seviye) Masterclass Sertifikasyonu ile donanımlı profesyonel bir kadroya sahiptir.

Dövme sildirme işlemlerinde iz, yara ve keloid gibi kalıcı hasarlar oluşmadan hizmet sunan merkezimiz, Antalya'daki en teknolojik Pico Lazer sistemine sahiptir. Müşteri memnuniyeti ve tavsiyeleri bizim için en önemli referanstır.

Antalya Dövme Silme Merkezi'nde ücretsiz öngörüşme yaparak, uzmanlarımız tarafından dövme silme süreci ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. Güvenli, etkili ve kalıcı dövme silme hizmeti için Antalya Dövme Silme Merkezi'ni tercih edin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri