Yapımcı Raif İnan Yeni Bir Projeyle Geliyor! Süper Kahraman Evreni “Altay” İçin Geri Sayım Başladı

Raif İnan’dan Türkiye’de bir ilk! Yapımcıları arasında Raif İnan’ın da yer aldığı yeni dizi Altay’ın çekimleri sona eriyor! Türkiye’nin ilk süper kahraman evrenini oluşturan dizide birbirinden ilginç 35 kahraman yer alacak. Dizinin kısa süre içerisinde TRT’nin dijital platformunda ekrana gelmesi planlanıyor! Oyuncu kadrosunda Miss Turkey güzeli Aslı Sümen'in yer aldığı 'Altay' projesinde cast seçimlerinde etkili isimler yer alıyor. İnsanlığı kurtarmak için savaşacak kahramanların yer aldığı diziyle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk süper kahraman evreni dizisi Altay’ın çekimleri sona ermek üzere! Raif İnan ve T World Entertainment yapımcılığında ekrana gelecek olan dizi 4 sezondan oluşacak. 26 bölüm sürmesi planlanan “Altay” dizisinde; teknoloji, kadim bilgi, bilim ve merhamet gibi pek çok konu işlenecek. Altay

Raif İnan: ‘‘Doğu Kültürünün Temeli Oldu!’’

Raif İnan, Altay dizisi ile ilgili değerlendirmeleri sırasında; “Antik Doğu kültürü ve bilgeliği sinema endüstrisinde yeterince temsil edilmiyor. Dünyanın en önde gelen medeniyetlerinden birinin bu sektörde daha fazla yer alması ve anlatılması gerektiğine inanıyoruz. Bu, T World Evreni’ni tasarlarken bizim için ilham kaynağı oldu. Derin matematik, cebir, geometri bilgisi; Orta Doğu ve çevresinde fizik ve astronomideki çığır açan gelişmelerle birlikte, Doğu kültürünün temeli oldu. Bir aydınlanma çağını yansıtan bu bilgi birikimi ve mirası gün yüzüne çıkarmayı hedefliyoruz.” açıklamalarını gerçekleştirerek dizinin konusu başta olmak üzere pek çok noktaya dikkat çekti!

Altay Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

ALTAY DİZİSİ OYUNCULARI

Abdullah Cersel

Alper Saldıran

Aslı Sümen

Batuhan Bayar

Begüm Birgören

Beste Kökdemir

Cem Özer

Cemil Büyükdöğerli

Çetin Sarıkartal

Elif Doğan

Fırat Doğruloğlu

Hakan Ummak

Hasan Yalnızoğlu

Muhammet Uzuner

Süreyya Güzel

Toprak Sergen

Türker Fırat

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri