İlkbahar Alışverişi Önerileri

İlkbahar, değişken hava şartları nedeniyle kombin yapması oldukça zor mevsimlerden biridir. Ancak bu mevsimde de kış ve yaz aylarında olduğu gibi pratik ve şık kombinler elbet yapmak mümkündür.

İlkbaharda giyilecek kıyafetlerin çok ince ya da çok kalın olmamasına dikkat etmek gerekir. Hafif ceketler, midi etekler, trençkotlar, oversize hırkalar ve bol tişörtler bu mevsimin favorileri kıyafetlerin sadece bazılarıdır.

Bu noktada birçok kişinin favori parçalarının arasında kot ceketler gelir. Kot kumaşın dayanıklı ve aynı zamanda hafif yapısı, her yaş ve kesim için kurtarıcı seçeneklerdendir. İlkbahar günlerinde üzerinize alıp çıkabileceğiniz bu hafif parçalar, soğuk ve sıcak hava koşullarına kolaylıkla uyum sağlamanızı sağlar.

İlkbahar mevsimine uygun alışveriş yapmak istiryosanız, rahat pantolonlar ve taytlar da ilk tercihleriniz arasında yer almalıdır. Çoğu kişi ilkbaharda özgürce hareket edebilmek için dolabında fitilli taytlara yer verir. Bu mevsimde tıpkı üst giyimde olduğu gibi pantolonlarda da kot kumaş sıklıkla tercih edilen parçalar arasındadır.

Rüzgarlık ve yağmurluklar da bu mevsimin olmazsa olmazları arasında yer alır. Ancak bu ürünler de dışarıda vakit geçirirken üzerinizde ağırlık hissi yaratmayan kumaşlara sahip olmalıdır. Alt ve üst giyim ürünlerinde de aynı şekilde, rahat ve vücudu sıkmayan kalıplar tercih etmeniz, ilkbaharı daha konforlu ve şık geçirmenize yardımcı olur. Özellikle oversize ve basic ürünler, soğuk ve sıcak hava koşullarında vücut ısısını dengede tutmayı sağlayan parçalardır.

Üsküdar AVM’ler arasından dolabınızı yenilemek ve İlkbaharda rahat ve şık parçalara sahip olmak için en iyi adres olan Anadolu Yakasında bulunan NevÇarşı AVM’yi ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri