Dna Hotel Dalyan

Ülkemiz 3 tarafı denizler ile çevrili bir yarım ada konumunda yer almaktadır. Coğrafi konumu sayesinde ülkemiz her mevsim ayrı bir güzelliği yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgesi insanın içini ısıtan güneşi ile huzur veren denizi ve yeşilin muhteşem tonlarına sahip ormanlıkları ile öne çıkmaktadır. Dalyan ülkemizin en önemli turizm ve doğa bölgelerinden olan Ege ve Akdeniz bölgelerinin kesişiminde yer almakta ve farklı dalyan hotel seçenekleri sunmaktadır. Bu seçenekler arasında yorumları ve puanları ile Dna Hotel Dalyan üst sıralarda yer almaktadır.

Dalyan bulunduğu konum itibariyle denizin ve doğanın içinde huzurlu bir tatil yapmak isteyenlerin merkezi olmaktadır. İztuzu plajı, kaunos harebeleri, kral mezarları sadece birkaçı...

Dna Hotel Dalyan şehir merkezinde yer alan önemli bir tesis olarak misafirlerini ağırlamaktadır. 2021 yılında hizmete açılan otel butik konsepti ile 14 yaş ve üzeri misafirlerine evlerinin konforunda huzur içinde bir tatil fırsatı sunmaktadır.

Dna Hotel Dalyan birbirinden farklı özelliklerde 13 odası bulunmaktadır. Bunlar havuz girişli oda, havuz manzaralı oda, standart oda ve çatı katı odaları şeklindedir. Misafirlerinin unutulmaz bir tatil yaşaması için tesisteki tüm odalar keyif ile huzur veren bir ferahlıkta dizayn edilmiştir. Bu sayede tatilinizde odanızda olduğunuz zamanlarda tüm bir yılın yorgunluğunu atarak dinlenebilirsiniz.

Odalarında penelope ve yataş marka yatak ürünleri, yüksek hızlı kablosuz internet, minibar, yastık menüsü, nespresso kahve makinesi, çay kahve seti, dsmart yayın, netflix ve amazon prime video gibi uygulamalarında bulunduğu 108cm 4k led televizyon, doğal zeytinyağı içeren banyo buklet ürünleri, oda içinden kontrollü merkezi sistem klima, laptop tipi kasa, çalışma masası, berjer gibi özelliklere ve mükemmel bir dekorasyona sahiptir.

Dna Hotel Dalyan özel tasarımı ve kaliteli ürünleri sayesinde misafirlerine lüksün ve keyifli bir tatilin tüm imkanlarını sunmaktadır. Oda kahvaltı konsepti içerisinde en kaliteli ve lezzetli yemekleri ile de bölgenin özel tatları haricinde dünya lezzetlerini de özen ile size sunmaktadır. Havuz başında keyif yaparken de özel olarak hazırlanmış lezzetli atıştırmalıklar sayesinde gün içerisinde keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Tüm odaların özel havuza baktığı otel de giriş katlarda yer alan havuz girişli odalar ile direkt olarak odanızdan özel tuzlu sistemli havuza girebilir havuzdan çıktıktan sonra direkt olarak odanıza ulaşabilirsiniz.

Otel dalyan şehir merkezi ve tekne turlarına 5 dakika yürüme mesafesinde, iztuzu plajına 13km, dalaman havalimanına ise 30km mesafede bulunmaktadır.

Dna Hotel Dalyan

dnadalyan.com

+90 545 302 42 29

Makale.net

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri