İyi Parti Gaziantep’te aday gösterilen hangi milletvekili adayları istifa yolunda

İyi Parti Gaziantep 1. sırasına atanan ve hakkında bir çok iddia olan Mustafa Gürban’ın atanmasından sonra adeta Gaziantep İyi Parti’de sular bir türlü durulmuyor.

İyi Parti Gaziantep 1. sırasına atanan ve hakkında bir çok iddia olan Mustafa Gürban’ın atanmasından sonra adeta Gaziantep İyi Parti’de sular bir türlü durulmazken iddialara göre İyi Parti Gaziantep teşkilatıyla birlikte toplantı yapan İyi Parti Gaziantep Milletvekili adaylarından ve aynı zamanda İyi Parti Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Mustafa Altunbaş, yine İyi Parti listelerinde yer alan eski ülkücülerden Mesut Niziplioğlu, Sema Albayram ve Nermin Tuzcu’nun istifa edecekleri söyleniyor.

İL YÖNETİMİ VE HANGİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İSTİFA YOLUNDA
Gaziantep İyi Parti’de Gürban krizi bir türlü bitmek bilmezken İyi Parti’nin bazı il ve ilçe teşkilatı ve 4 milletvekili adaylarının istifalarının Genel Merkeze gönderileceği ileri sürüldü.

ANKARA KUŞU’NUN “GÜRBAN ÇEKİLDİ” İDDİASI
Türkiye’nin en ünlü siyasi sosyal medyacısı İyi Parti Gaziantep 1. sıra adayı Mustafa Gürban’ın Meral Akşener tarafından istifasının alındığı ve 19 Nisan’da işleme konulacağı iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri