14 Mayıs seçimlerini OLAY'da analiz ettiler

Türkiye ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) seçim gözlem komisyonu üyelerinden İsviçreli Thomas Holzer ile Alman Christiane Schwarz, Olay Medya Grubunu ziyaret ettiler.

Türkiye ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) seçim gözlem komisyonu üyelerinden İsviçreli Thomas Holzer ile Alman Christiane Schwarz, Olay Medya Grubunu ziyaret ettiler. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde araştırma yapmak üzere Gaziantep’e gelen AGİT seçim gözlem komisyonu üyeleri Thomas Holzer ve Christiane Schwarz, Olay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erol Maraş ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular. Genel seçimler öncesinde Gaziantep’teki son durum hakkında bilgi alan AGİT temsilcileri milletvekili adaylarını tek tek sorarken, aynı zamanda siyasi partilerin son durumu hakkında da bilgi aldılar.
Türkiye ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) seçim gözlem komisyonu üyelerinden İsviçreli Thomas Holzer ile Alman Christiane Schwarz, ayrıca Gaziantep Olay Medya Grubunu gezerek Olay Tv, Olay Gazetesi ve olaymedya.com ile ilgili bilgiler aldılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri