İyi Partili Gürban Gaziantep’i karıştırdı

Mustafa Gürban, İyi Parti Gaziantep 1. sıra adayı olarak açıklanmasından sonra Gaziantep’te adeta herşey alt üst olurken hakkında dedikodu ve iddialar bir türlü bitmek bilmiyor.

Mustafa Gürban, İyi Parti Gaziantep 1. sıra adayı olarak açıklanmasından sonra Gaziantep’te adeta herşey alt üst olurken hakkında dedikodu ve iddialar bir türlü bitmek bilmiyor. Bunun yanı sıra MHP Gaziantep’te il başkanlığı yapmış olan ve şimdi İyi Parti’de nefer gibi çalışan Tayfun Aygın ile İyi Parti Gaziantep 6. sırada aday olan ülkücü Mustafa Altunbaş’ta İyi Parti’de 1. sırada aday gösterilen Gürban ile şok açıklamalar yaparak Türkiye’nin sosyal medya gündeminde birinci sıraya yerleştiği öğrenildi.

OTEL TARTIŞMASI
Mustafa Gürban, İyi Parti Gaziantep Miletvekili aday adayı iken 9 ay önce Gaziantep’e geldiği ve Gaziantep’te bir oteli satın aldığı iddiasıyla gündeme tekrar geldi. Gürban’ın Gaziantep’te 5 yıldızlı bir oteli satın aldığı ve son dakika yeniden vazgeçtiği ve hakkında ise bir çok küfür dedikodusu çıkması Gaziantep İyi Parti ve halk arasında sıkıntı yarattı.

GÜRBAN’IN AKŞENER’DEKİ REFERANSI KİM?
İyi Parti Gaziantep 1. sıra adayı olan Mustafa Gürban’la ilgili İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener toplantı üzerine toplantı yaptığı ve bunun yanında Akşener’in kendisine bu isimle ilgili referans olan kişilere hesap sorduğu ve İyi Parti Gaziantep 1. sırasından da vazgeçmesinin sağlanacağı ileri sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri