Manuel Balya Pres Makinesi

Manuel Balya Pres Makinesi

Atık malzemelerin geri dönüşüm olarak kullanılmadan önce toplanması ve muhafaza edilmesi işlevinde kullanılan manuel balya pres makinesi yaygın olarak kullanılmaktadır.

Katı atık maddelerinin sıkıştırılarak küçültme işlemine balya denilmektedir. Kaba ve çok olan katı maddeleri depolamak ve taşımak bir hayli zor olmaktadır. Ayrıca atık malzemeler dışında da bu makinelerin kullanım alanları mevcuttur.

Balya makineleri sayesinde ise bu işlemler hem pratik hem de daha ekonomik olmaktadır. İş gücü, zaman ve depolama alanı açısından ciddi anlamda tasarruf edilmesini sağlayan bu araçları özelliklerine göre adlandırılmaktadır.

Kâğıt, elyaf, pet şişe, tekstil atıkları gibi katı atıkları balyalayan makine çeşitlerinden olan manuel balya pres makinesi işlevsel olarak kullanılmaktadır.

Manuel Balya Presi ve Özellikleri

Firmamız bünyesinde satışı yapılan manuel balya makineleri özellikleri ile de ön plana çıkmaktadır. 230 kg kadar pamuk balya yapan bu makinelerin riskleri elektriksel ve mekanik olarak kontrol altına alınmıştır.

Kırpıntı kumaşları değerlendirmeniz için de iyi bir seçenek olan manuel balya makinemiz 400 kg ’kadar balya çıkarmaktadır. Bu da toplu olarak düşünüldüğünde ciddi bir geri dönüşüm malzemesi demektir.

Boyut olarakta kolay kullanım avantajı sunan manuel balya pres makinesi, 360 cm boyundadır. Alçak mekanların tercihi olan bu makinelere firmamız tercihiyle sahip olabilirsiniz.

Makinenin diğer özellikleri arasında 22 kw elektrik motoru, 25 ton baskı gücü, 75 ton baskı gücü, 15 ton günlük balya üretip kapasitesi ile avantajlı bir kullanım sağlar.

Pres kazan makinenin yanlarında bulunan pistonlarla havaya kalmaktadır. Manuel balya pres makineleri, yaptığı balyalarınızı çuval içine alma imkânı sağladığı size için özel bir iş alanı kolaylığı sağlar.

Kontrollü olarak imal edilen bu araçlar pres kumanda kollu veya elektrik buton ile tasarlanmıştır. Manuel balya pres kullanımı kolay ve avantajlıdır.

Manuel Balya Pres Makine Sahibi Olmak İçin Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Her türlü atık maddeleri kırma, kesme, bükme sıkıştırma sonucu balya haline getiren bu araçlara firmamızla iletişime geçerek sahip olabilirsiniz.

Hem özellikleri hem de kullanım kolaylığı açısından büyük avantajlar yakalayacağınız manuel balya pres makinesi satışlarımız Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar uzanmaktadır.

Cam, naylon, kâğıt, karton, tekstil ürünleri gibi birçok atık maddeyi daha kolay ve rahat bir şeklide depolamak için firmamızda birçok balya pres çeşidi mevcuttur.

Atık malzeme küçültme ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan manuel balya pres makinelerimizi kaliteli üretim ve güvenli bir tasarımla sizlerle buluşturmaktayız.

Ürünlerimiz teknolojinin son gelişmeleriyle tasarlanırken makul fiyatlarla sizlerin hizmetine hazırlanmıştır. Makinelerimizin özellikleri teknik olarak son derece titizlikle tasarlanmıştır.

Onlarca çeşitlerimizden biri olan manuel balya pres makinesi tasarımları işlevsel ve esnek üretimleri sayesinde atık malzeme balyası alanında bütün ihtiyaçlarınızı giderecek kapasitededir.

Manuel Balya Pres Makine Fiyatlarımız

Balya preslerinin kullanım alanları oldukça geniştir. Bu sebeple balya pres makine tasarım ve çeşitleri de farklıdır. Manuel balya pres makinesi de bu çeşitlerden en çok tercih edilenlerinden biri olarak firmamızda yerini almaktadır.

Balya pres makinelerinin çeşitli olması fiyat farklılıklarını beraberinde getirmektedir. Özelliklerine göre fiyat potansiyeline sahip olan makine çeşitlerimiz uygun ödeme koşul ve seçenekleriyle siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Özellikle 2022 yılından sonra her alanda fiyatların artmasıyla balya pres makinelerin de artış yaşanmaktadır. Artan enflasyona rağmen kullanımı ve satışı azalmayan bu araçlar birçok işletme sahibinin tercihi olmaktadır.

Firmamız bütçeleri sarsmayacak makul fiyat aralıklarında manuel pres makine satışı yapmanın yanı sıra müşterilerinin cebini her daim düşünmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri