Kargo Paketi Üzerindeki Bilgileriniz Güvende Tutun! Bu Yöntem İle Kesme, Parçama Derdine Son!

Kişisel bilgileriniz kötü niyetli insanların eline düşmekten koruyun! Kargo paketinde yer alan bilgileriniz bu yöntemle tek adıma ortadan kaldırmak mümkün! İşte detaylar...

Kargo paketlerinin üstünde yer alan kimi kişisel bilgiler eğer sizin için de tedirginlik meydana getiriyor ise hiç uğraşmadan saniyeler içinde bunlardan kurtulmak mümkün. Koparmaya kalkıştığınız zaman kopmayan, makasla kesmesi uzun uğraşlar istemekte olan kargo bilgileriniz bu yöntem ile imha etmek çok kolay. Kargo paketinde yer alan bilgilerinizden bu yöntem ile son derece kolay bir şekilde imha etmek mümkün! İşte detaylar!

PAKET ÜZERİNDEKİ ETİKET

İnternet üstünden alışveriş yapmanın ekonomik ve kolay yolunu siz de tercih edip bu yolu seviyorsanız bu ikilemde az bir kere de olsa siz de kalmış olmalısınız. Acaba kargo paketinde yer alan bilgileri çöp kutusuna mı atsam ya da bir şey olmaz diyerek olduğu gibi mi bıraksam? Sipariş verilen kargo ürününde ne kadar çok bilgi yer aldığını siz de fark etmiş olmalısınız.

KİŞİSEL BİLGİLER YER ALMAKTA

Kargo paketinin üstünde adres, isim, soy isim, telefon numarası gibi bilgiler ile karşılaşmak son derece normal bir durum. Fakat bunları imha etmeden veya karalamadan çöpe atmak ne kadar doğru bir davranış? Yoksa siz de kargo paketini yırtmak adına uğraş mı veriyorsunuz? Eğer durum bu şekilde ise bu yöntemi kullanarak tek seferde bilgilerinizin güvenliğinden emin olmak daha kolay olacaktır. İstemiş olduğunu kargı ile hızlı bir şekilde ürüne ulaşmak mümkün. Kargo şirketinin paketine konulmuş olan ürünlerin üstüne bir de etiket yapıştırmak söz konusu. Bu etiket üzerinde de kişisel bilgiler yer almakta ve üçüncü bir kimsenin eline asla geçmemesi lazım.

KOLONYA VE PAMUK KULLANIN

Etiketin üstünde yer alan bilgilerin üstüne kolonya dökün ve pamuk yardımı ile nu kolonyayı yayma işlemi uygulayın. Bu yöntem sayesinde etiket üzerinde olan bilgiler anından silinmiş olduğunu görmek mümkün. Kesmek, parçalamak, kalemle silmeye çalışmak, yırtmak gibi sorunlarınız da bitmiş olur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri