Yaşlanmayı Geciktirici Etkisi Ortaya Çıktı! Altın Kadar Değerli Olan Çağlanın Zengin Probiyotik İçeriği!

Bu besinin altından bile daha değerli olduğu ortaya çıktı! Bilim insanlarından yaşlılığı geciktirecek olan probiyotik kaynağı besin açıklaması! İşte detaylar!

İlkbahar için haberci nitelikte olan çağla meyvesinin fiyatı altın kadar yüksek. İçinde bulunan yüksek oranda probiyotik sayesinde çağla, gençlik sırrı. Bilim insanları yaşlılık için geciktirici formüller arayanlar için çağlayı işaret etti. Çağlanın düzenli tüketimi bu anlamda fayda sağlayacaktır. Çağla meyvesinin cilt için faydaları!

SADECE İKİ AY TÜKETİMİ YAPILABİLİYOR

Bilim insanları tarafınca yapılan çalışmalarda, çağla meyvesinin en güçlü probiyotik kaynağı olduğu ortaya konuldu. Çağla meyvesinde bulunan probiyotik tam bir gençlik sırrı olarak karşımıza çıkmakta. Yaşlanma için geciktirici etkisi olan çağla altın meyve olarak değerlendirilmekte. Altın kadar değerli olmasının nedeni de sadece 2 ay boyunca tüketiminin yapılmasından dolayı. Çağla ilkbaharın habercisi niteliğinde olmaktadır. Tuza bandırılarak yenilen çağla meyvesi içinde burçak mineral bulundurur. İçinde fosfor, azot ve potasyum bulunmaktadır. Bundan dolayı değeri iki katına kadar çıkmakta.

ÇAĞ MEYVESİNİN CİLT İÇİN YARARLARI

E vitamini açısından zengin olan çağla, cilt hücrelerinin yenilenmesine katkı sağlar. Özellikle cildin katmanlarına yerleşir ve hücre dokusundaki yaşlılık genlerinin önüne geçerek cilt için genç bir görünüm sağlar. Kırışıklık ve yaşlanma için de etken rol oynamaktadır. Bu içinde bulundurmakta olduğu fosfordan kaynaklı bir durumdur. Çağla meyvesi fosfor ile C vitamininden dolayı daha güçlü bir DNA yapısı sağlamaktadır. Vücuttaki bütün toksinleri tek seferde atmış olur.

KAN DOLAŞIMI İÇİN ROL SAHİBİDİR

Saç diplerine kadar vitaminlerin ulaşması için etken rol sahibidir. Kan dolaşımını desteklemekte olan çağla meyvesi vücudun sıvı gereksinimini de karşılar nitelikte olmaktadır. Tek bir kasesi bile böbrekler için faaliyetini artırtacak nitelikte olmaktadır. Bilim insanları yoğurttan ve sütten daha zengin bir probiyotik kaynağı olan çağla meyvesinin kemik ve diş sağlığı için de rol sahibi olduğunu söylemektedir. Kemikler için demir gibi sağlamlık etkisi veren çağla meyvesi aynı zaman da bağırsaklar için de tüketimi yapılmalıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri