Yeni yarışma ‘Yıldız De Bana’ başlıyor! Bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciler eğlence dolu anlar yaşayacak!

Kanal D’nin oyunculuk için yeni yüzler kazandırmayı amaçladığı ‘Yıldız De Bana’ ilk bölümü ile bu akşam ekranlarda yer alacak! Program detayları! İşte detaylar...

Kanal D erkanlarında yeni yarışma bu akşam başlıyor. Oyunculuk sektörü için yeniz simalar ile yeni yetenekler kazandırmak yönünde bir amacı bulunan yarışma programı ‘Yıldız De Bana’ ilk bölümü ile akşam saatlerinde yayında olacak. Canlı bir şekilde yayında olacak programın yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan yer almakta. Programın sunuculuğunu da Deniz Tansel Öngel üstlenmiş durumda.

YILDIZ DE BANA YARIŞMASI İL BÖLÜMÜ

Kanal D ekranlarında yeni program başlıyor. Oyuncu olmak isteyenler için bir yeni kapı daha açılmış oldu. Oyunculuk sektörü için hem yeni yüzler hem de yeni yetenekler kazandırmak ise bu programın hedefi. Yarışma programı ‘Yıldız De Bana’ bu akşam saatin yayında yer alacak. Kanal D ekranlarında yeni program ‘Yıldız De Bana’ için düğmeye basıldı.

Bahsi geçen program bu akşam canlı yayın ile ekranlarda olacak. Yıldız De Bana yarışmasının jüri koltuğunda ise tanıdık isimler yer alıyor. Jüri koltuğunda Hülya Avşar, Zafer Algöz ve Büşra Pekin gibi tanıdık isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Hamdi Alkan yer almakta. Yıldız De Bana yarışmasının sunucu ismi ise Deniz Tansel Öngel oldu.

TOPLAM 18 YARIŞMACI

Ekran başında bulunan seyirciye eğlenceli dolu vakit geçirtecek ola yarışma programı 9 kadın ve 9 erkek yarışmacı olmak üzere toplam da 18 yarışmacından meydana gelmekte. Kanal D’nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler kazandırmayı amaçlamış olduğu yarışma programı ‘Yıldız De Bana’ ilk bölümü ile bu akşam seyirci ile buluşmuş olacak.

BAŞVURULAR ÇOK FAZLA

Yıldız De Bana yarışma programı ile ekrana dönecek olan sanatçı isim Hülya Avşar, ‘Başvurular son derece yoğun. Heyecan doluyum ve mutluluk hissediyorum’ cümlelerine yer verdi. Kanal D ekranlarında bu akşam yeni yarışma programı başlıyor. Yıldız De Bana adındaki yarışma programında oyunculuk sektörüne yeni simalar kazandırmak amaçlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri