Kurumsal kurye hizmetleri ile işletmenizi büyütün

Kurumsal kurye hizmeti son dönemde küçük büyük tüm işletmelerin karlılığını artırması için son derece önemli konulardan biri haline geldi. 2019 yılının sonunda ortaya çıkan ve tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan pandemi ile birlikte e-ticarete yönelim arttı. Yaşanan dönüşüm insanların konfor anlayışına da hitap edince e-ticaret olmazsa olmaz bir Pazar yeri haline geldi. Bugün yemekten market alışverişine teknolojiden temizlik ürünlerine giyimden sağlık ihtiyaçlarına kadar her şey e-ticaret ile alınır oldu.

Kurumsal kurye hizmetleri de alışveriş alışkanlıklarında yaşanan bu değişimle birlikte hızlı ve güvenilir teslimat garantisi ile işletmeler için son derece önemli bir konuma ulaştı. Bugün mahalle bakkalında büyük bir market zincirine kadar küçük büyük ölçekli tüm işletmeler özellikle moto kuryeler ile hızlı teslimat hizmeti sunmaya başladı.

Kurye ihtiyacı olan işletmeler kurumsal hizmet almak istiyor

İşletmeler dönüşümün ilk dönemlerinde kendi moto kuryelerini çalıştırmak isteseler de hızlı teslimat sektöründe hizmet veren marka sayısının artması ve bu alanda yaşanan gelişmeler işletmeleri bu markalara yönlendirdi. Artık kurumsal olarak hızlı teslimat sektörünü temsil eden markalar işletmelerin en büyük yardımcısı haline geldi.

Kurumsal kurye işletmeler için daha avantajlı

Kurumsal kurye hizmeti almak işletmeler için de oldukça büyük avantajlar sağlıyor. Mesele kendi kuryesini çalıştırmak isteyen bir işletme kurye için motosiklet almak ya da kiralamak zorunda kalacak. Motosikletin kira yada satış bedelinin yanı sıra bakım masrafları, vergi ve yakıt masrafları ilerleyen süreçte işletmeye yük olmaya başlayacak. Kuryenin maaşı ve sigortasını siparişlerin takibi gibi konular da eklenince işletmeler için kendi kuryesi ile çalışmak hem zahmetli hem de masraflı bir çalışma haline gelecek. Anadolu’da sıkça kullanılan bir atasözü ile ifade etmek gerekirse ‘Astarı yüzünden pahalıya gelecektir.’

Oysa kurumsal olarak bu hizmeti sağlayan hızlı teslimat markaları ile çalışıldığında ihtiyacınız olduğu kadar kurye ile sabit bir ücret karşılığında çalışabilirsiniz. Örneğin Türkiye’nin önde gelen hızlı teslimat markalarından Vigo Kurye ile çalışmak için internet sitesi üzerinden yapacağınız başvuru sizin için yeterli olacaktır. Sizinle iletişime geçen Vigo yetkilileri ihtiyacınız olan kuryeleri size gönderecek. Bundan sonra siz de Vigo’nun sunduğu teknolojik altyapı sayesinde siparişleri uygulama üzerinden takip edebilecek. Kurye ile ilgili başka hiçbir masraf ve sorumluluk altında kendinizi zorlamayacaksınız.

Hızlı teslimat markası ile yeni pazarlara açılın

Hızlı teslimat markaları ile yeni pazarlara açılmanız da kolaylaşacaktır. E-ticaret platformlarında oluşturacağınız üyeliklerle yeni müşterilere ulaşmanız ve aylık karınızı artırmanız çok kısa bir süre ile mümkün hale gelecektir. Vigo gibi hızlı teslimat sektöründe lider bir marka ile de çalışma şansı bulduysanız müşterilere güvenilir hizmet almanın keyfini siz de yaşatacak, müşterileriniz tarafından örnek gösterilen tavsiye alan bir işletme haline geleceksiniz.

Kaynak : vigovigo.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri