Tüp kullanıcıları için “geri ödeme açıklaması” paylaşıldı! Başvuranın depozito ücreti iade edilecek!

Aile ekonomisini destekleyecek uygulamalar belirli dönemlerde firmalar tarafından düzenlenen kampanya süreci içinde duyuruluyor. Bu kez maddi olarak mutfak ekonomisine destek sağlayacak kampanya Aygaz'dan geldi. Aygaz’ın yeni gelişme olarak duyurduğu haber tüp kullanıcıları için indirimli satın alım fırsatı sundu. Firma boş tüp depozitosunun iadesi için net rakamı sonunda paylaştı. İşte detaylar…

Aygaz tüp kullanıcısı vatandaşları için 81 ilde geçerli olacak yeni rakamını paylaştı. Tüp satışı yaptığı tüm vatandaşlar 240 TL depozito iadesine geri alabiliyor. Her geçen gün artmaya devam eden tüp fiyatları vatandaşın belini bükerken açıklanan bu haber sevindirdi. Özellikle Ocak ayı artışları bütçeyi dengeleyebilmeyi zorlaştırıyor.

 Enflasyonda yaşanan artış gelir-gider dengesinde bozukluğa sebep oluyor. Öte yandan artan asgari ücreti zamanla eritiyor. Mutfak tüpü satın alımında ortaya konan deposite ayrıntısı ile alınan karar doğrultusunda 240 TL iade yapılacak.

 AYGAZ MAXİ BOY TÜP DEPOZİTO BEDELİ!

Bu haberi geçtiğimiz günlerde İpragaz kullanıcıların için paylaşmıştı. İpragaz tarafından yeni fiyat listesi belirlendikten sonra herhangi bir istisna olmadan depozito ücretleri geri ödenmişti. Yapılan bu fiyat güncellemesi Aygaz'a da yansıdı. Resmi internet sitesi üzerinden Aygaz Maxi tüp için boş depozito fiyatının 240 TL olduğu söyleniyor.

 Deposite bedeli tüp teslimatı yapılırken ayrı olarak ödeniyor. İlk kez tüp alımında Aygaz bayisine bu bedelin normal şartlarda ödenmesi gerekiyor. Fakat evde boş Aygaz tüpü bulunuyorsa bayiliğe bu tüp verildiğinde depozito bedeli ödenmiyor. Daha önceden ödeme yapmış olanlar 240 TL tutarındaki açıklanan yeni ücreti geri alabiliyor.

 AYGAZ TÜP DEPOZİTO BEDELİ NASIL GERİ ALINIR?

Daha önceden verilen depozito ücretini geri almak isteyenlerin belirli bir kuralı yerine getirmesi gerekiyor. Ev veya iş yerinde aktif olarak kullanılan boşta bulunan bir tüp bulunuyorsa yetkili satıcıya gidilerek teslim edilmelidir. Teslimat sırasında daha önceden ödenmemiş olan deposite ücreti bayilikten geri alınabiliyor. Güncellenen depozito ücreti ile beraber büyük mutfak tüpü depozito bedeli 240 TL olarak netleşirken; küçük tüplerde bu rakam 120 TL olarak uygulanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri