Gaziantep'te Amatör maçlara deprem engeli

Gaziantep ASKF başkanı Abdulkadir Gözegir, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gündeme dair basın toplantısı düzenledi. Gözegir, Süper Amatör, . ve 2. Amatör küme maçlarının oynanmayacağını söyledi.

ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, Süper, 1. ve 2. amatörün oynanmayacağını duyurdu. Yönetim kurulu ve kulüp yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzeleyen Gözegir, “ Türkiye Futbol Federasyonunun yaptığı açıklama doğrultusunda depremden yara alan 11 tane ilimizde yerel amatör ve alt yaş kategorilerinde ligler oynanmayacaktır. Sonradan açıklanacak statü doğrultusunda nihai karar verilmiş olacaktır. Bölgesel Amatör Ligde 2. ve 7. Grupların birincileri doğrudan 3.lige alınmıştır. İki grubunda İkinci, üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı sıradaki takımlarının tek merkezde kendi aralarında oynayacağı play off müsabakalarının ardından birinci olan 2 takım eleme usulü ile tek maç yapacak ve kazanan takım 3.lige çıkacaktır.”
“Bu doğrultuda takımlarımızın mağduriyetini gidermek adına yönetimimiz ile aldığımız karar doğrultusunda TFF başkanımızı ziyaret edeceğiz. İl temsilcimizin de bilgisi dahilinde hazırladığımız bir senaryomuz var, biz bu senaryoyu yönetimimizden oluşturacağımız bir komite ile TFF başkanını ziyaret ederek sunacağız ve gereğinin yapılmasını talep edeceğiz. Takımlarımızın mağduriyetini gidermek için ne gerekiyorsa yapacağız ve inşallah bu süreci takımlarımızın lehine verilecek daha doğru kararlarla atlatacağız.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri