Kolay Taşınmanın Püf Noktaları

 Ev sahipleri taşınma işlemlerini gözlerinde büyüterek ciddi kaygı ve tedirginlik yaşarlar. İnsanların kaygılarını giderecek profesyonel ve deneyimli evden eve nakliyat firmaları bulunur. Taşıma konusunda uzmanlaşmış ve bilgi birikimleri sayesinde kolay püf noktaları ile zor gibi gözüken bu süreci kolaylaştırmaya çalışırlar. İşinin ehli bu insanlar kolay taşınmanın püf noktalarını bildiklerinden dolayı pratik bir şekilde ev eşyalarını paketleyerek, kısa sürede araç içerisine uygun bir şekilde istiflemeye çalışırlar. Ev sahiplerine zamandan ve emekten tasarruf imkânı tanıyan nakliye firmaları kendine özgü geliştirdiği teknik ve metotlarla taşımacılık hizmeti verir.

Asansörlü Taşımacılık Sistemleri Kullanmanın Avantajları

Teknolojinin gelişmesi ile beraber kullanılan yeni teknolojik aletler yardımıyla tüm işler daha kolay hale geldi. Özellikle taşımacılık sektöründe görülen bu gelişmeler insanların işini oldukça kolaylaştırdı. Asansörlü taşımacılık sistemlerinin en büyük avantajı büyük parça eşyaların herhangi bir zarar görmeden asansör yardımıyla çok katlı binalardan alınarak araç içerisine güvenilir bir şekilde yerleştirilmesidir. Asansörlü evden eve nakliyat aracı aynı şekilde taşıma işlemini gerçekleştiren personelin de işini kolaylaştırır. Asansör kullanmanın diğer önemli avantajı ise yüksek katlı binalardan eşyalar alınır ve yine istenilen kata kolaylıkla çıkarılması sağlanır.

Gereksiz Eşyalarınızdan Kurtulun

Evlerimizde bulunan bazı eşyaları çoğunlukla kullanmamaktayız. Böyle ürünlerin taşınma dönemlerinde ayrıştırılarak gerçek ihtiyaç sahiplerine bağışlanması, satılması veya satışa uygun olmayanların da atılmasını sağlayın. Kurtulmanız gereken eşyaları belirlerken, yeni taşınacağınız evin fiziki koşullarını göz önünde bulundurarak, burada ihtiyaç duymayacağınız ve gereksiz olan eşyalarınızın mutlaka ayrıştırılması gerekiyor. Bu sayede gereksiz eşyaların kolilere yerleştirilmesi ve taşınması gibi işlemlerden kurtulabilirsiniz. Bu durum sizler için zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır.

Paketleme Sıralaması

Taşıma tarihini belirlenmesinden sonra, sık kullanılmayan eşyaların bir ay öncesinden başlanarak paketlenme işlemlerine başlanması gerekir. Rahat bir şekilde zamana yayarak kullanılmayan eşyaların paketlenmesi eşyalar için zaman bulmanızı sağlayacaktır. Öncelikle değerli eşya ve evrakların paketlenmesi önem arz etmektedir. Sonrasında daha az kullandığımız kitaplar, biblo ve tabloların kartonla paketlenmesi gerekir. Çekmeceler, gümüşlük içleri ve ev tekstil ürünleri daha sonra paketlenmektedir.

Yaz ayında kışlık giysilerin, kış ayında ise yazlık giysilerin öncesinden paketlenmesi gerekir. Nadir kullandığımız mutfak eşyalarının daha sonra paketlenmesi ve elektronik eşyaların paketlenmesi ile mutfakta kullandığımız günlük eşyaların paketlenmesi en son yapılabilir. Öncesinde sık kullanılan eşyaların paketlenmesi durumunda evde kaldığımız günlerde ciddi sıkıntı çekmemize neden olur. Bunun için paketleme sıralaması kullanım yoğunluğuna bağlı olarak, yoğun kullanılacak olan eşyalar en sona bırakılarak ve bu doğrultuda sıralama yapılarak paketleme işlemleri yapılmalıdır.

Paketlemede giysilerin kırılma durumu olmadığı için istenilen kolilere rahatlıkla yerleştirilebilir. Büyük çöp torbalarına yerleştirilen giysiler, içerisinde bulunan hava alındıktan sonra daha az yer kaplayacaktır. Bu sayede daha az koliye ihtiyaç duyarsınız. Kırışmasını istemediğiniz elbiseleri askılı kolilere yerleştirerek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. İstanbul evden eve nakliyat hizmeti veren firmalardan taşınmak için yardım almanız bu süreci daha kolay atlatmanızı sağlayacaktır.

Kozcuoğlu Evden Eve Nakliyat LTD ŞTİ

Şirket Yetkilisi: Fırat ULUÇ

Telefon: 0216 494 5337

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri