Çok Fazla Yapılan Elmacık Dolgusu

Yaşlanmaya bağlı olarak elmacık kemiklerinde hacim kaybından dolayı çökme olanların yaptırdıkları elmacık dolgusu uygulaması ile elmacık kemiklerinin etrafı doldurularak daha dolgun bir görünüm kazandırılır. Elmacık dolgusu uygulaması ile birlikte elmacık kemiği yüze uyum sağlayarak yukarı doğru kaldırılmış olur. Hyaluronik asit kullanılarak yapılan elmacık dolgusu cildin gençleşmesini sağlayarak yüzdeki kırışıklığa bağlı çöküntüyü giderir.

Ortalama kalıcılık süresi 6 ila 12 ay olan elmacık dolgusu yağ enjeksiyonu ile yapılınca kalıcılık etkisi 3 yıla kadar çıkabilmektedir. Elmacık kemiğinin çıkık görünmesini sağlayarak yüzlerini ön plana çıkarmak isteyen kadın ve erkekler tarafından yaptırılan elmacık dolgusu işleminin uzman hekimler tarafından yapılması gerekir.

Elmacık Dolgusu Uygulaması Sonrasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

Yüze tam oturması iki haftayı bulan elmacık dolgusu işlemi sonrasında doktorun verdiği harici kremlerin mutlaka uygulanması gerekir. Elmacık dolgusu uygulamasından bir süre sonra yüzde şişlik oluşacağından dolayı yüze buz kompresi uygulanmalıdır. Siz de elmacık dolgusu yaptırmak istiyorsanız profesyonel destek için https://www.dryusuftopal.com/elmacik-kemigi-dolgusu/ web sitesini inceleyip bilgi alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri