En Trend Altın Künye Modelleri

Kadınların severek kullandığı takılardan biri olan künye modelleri her ortamda rahat bir şekilde kullanılabilir. Düğün, nişan gibi özel günlerin dışında arkadaş toplantısı, bir davet, yemek ya da sıradan bir gün içinde rahatlıkla kullanılan künyeler ya da bir diğer adıyla bileklikler aynı zamanda iyi bir hediye seçeneğidir de.

Türk gelenek ve göreneklerine göre altın son derece önemlidir. Evlilik, nişan, sünnet ya da mezuniyet merasimleri için veya özel günlerde sevdiklerinize hediye etmek üzere künye modelleri arasından zevkinize ve bütçenize uygun olanı seçmeniz mümkün.

Altın Künye Fiyatları

Altın künye fiyatları genellikle kullanılan altın madeni, üzerinde bulunan taşın cinsi ve işçilik gibi unsurlara göre belirlenir. Bunun dışında, altının ayarı da fiyatlara doğrudan etki eder. 8, 14 ve 22 ayar künye modelleri bulunur.

Ayarına göre değişen altın künyelerden bütçenize uygun bir şekilde seçerek kullanabileceğiniz gibi sevdiklerinize özel günün anlamına yakışır bir şekilde hediye de edebilirsiniz. En değerli altın künye modelleri ve daha fazlası için en doğru adres olan https://www.emajewellery.com.tr/altin-bileklik sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri