Dropshipping

Günümüzün popüler geleceğin de ideal işlerinden biri olacak olan DROPSHIPPING bir iş modelidir. Aslında STOKSUZ TİCARET demektir. İnsanlar artık ekonomik düzeyini arttırmak için DÖVİZ ile satış yapılan web sitelerinde, ellerinde stok bulundurmadan sipariş alıp müşteriye de başka bir toplantıcı üzerinden siparişini gönderdiği iş modelleri ile çalışmaktadır. Bu işin çok tercih edildiği bir site de AMAZON e ticaret sitesidir. Burada insanlar E TİCARET yapmak için bu iş modelini kullanır.

Amazon’da insanlar kurmuş oldukları ONLİNETİCARET mağazaları sayesinde gelirlerini arttırır. Çünkü artık herkes buralardan ALIŞVERİŞ yapar. Buradan kazançlarını DOLAR olarak kazandıklarından daha farklı yatırımlara yönelebilirler. Ama burada dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır. O da bu iş modelini eğitim almadan yapmamaktır. Çünkü birçok kişi bu modelin nasıl çalışıldığını bilmediğinden başarısız olur.

Genç Girişimci: Ada Kelci

ADA KELCİ genç yaşında kendi işini kurarak genç girişimci olmuştur. Amazon dropshipping iş modeli ile çalışmaya başladığında ilk başlarda günlük kazançlar elde etmiştir. Daha sonralarda kazandığı cirolar artınca dikkat çekmiştir. Bir yazılım firmasından iş teklifi alarak DANIŞMANLIK hizmeti vermeye başlamıştır. Bu sayede hem kendisi kazanç sağlamış hem de başka insanlara işlerini geliştirip kazançlar elde etmelerine vesile olmuştur.

Kendisi adainventory isimli bir web sitesi kurarak işini daha da profesyonelleştirmeye başlamıştır. Danışmanlık hizmeti almak isteyen insanlara deneyimli kadrosu ile iş ortaklarının bilgisayarlarına bağlanarak canlı EĞiTİM verilmesini sağlar. Web sitesi içerisinde farklı eğitim paketleri ile DERS alınmasına fırsat yaratır. Bu hizmetleri alan insanlar dünyanın her bir noktasından PARA kazancı elde edebilirler.

Bire Bir Danışmanlık

Eticaret sektöründe işlerini geliştirmek isteyen insanların danışmanlık hizmeti almaları şarttır. Çünkü bu sektörün gereklerini bilmeyen kişiler olabilir. Bu da bu sektörde işlerini ilerletmelerini engelleyebilir. Böyle olunca da insanlar yaptıkları GİRİŞİM hareketlerinin başarısız olduğunu düşünür. Ama aslında sorun bilgisiz ve deneyimsiz olarak bu sektöre girmiş olmaktır.

Ada Kelci kendi kurmuş olduğu web sitesi Ada İnventory ile iş ortaklarına süreç boyunca BİREBİRDANIŞMANLIK hizmeti verir. Tüm süreci uzman mentorler ile planlarlar. İnsanların SATIŞ yaparak kazanç sağlamak istedikleri işlerini internet dünyasında ilerletmek için tecrübeli kişilerden yararlanması gerekir. Başarılı olduklarında da FİNANS özgürlüklerini kazanmış olurlar. Bu başarıları güvenle elde edebilecekleri adres Ada Kelci’nin Ada İnventory danışmanlık hizmetidir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri