Kardeşlerim Dizisi Finale Mi Hazırlanıyor? ATV Dizi Hakkında Kararını Açıkladı!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim hakkında birtakım söylentiler gündemde yer aldı. Kardeşlerim dizisinin final yapacağına dair söylentilere kanal yönetimi ne dedir? İşte ayrıntılar!

Kardeşim dizisi her cumartesi günü seyirciyi ekran başına toplamakta. 3 sezondur ATV ekranlarında yayımlanan Kardeşlerim dizisinin final yapacağına dair birtakım söylentiler basında yer aldı. Magazin sitelerinde yer alan bu tarz söylentilerden sonra ise ATV’nin herhangi bir şekilde açıklamada bulunmaması dizinin seyircisi için tedirginlik meydana getirdi. İşte merak edilen ayrıntılar!

YENİ SEZON İÇİN ONAY ÇIKTI

Son zamanda birçok sayıda TV dizisi final yaparken ekranlarından sevilen dizisi Kardeşlerim dizisi hakkında da birtakım bu yönde iddialar ortaya çıktı. Konuya dair ATV yönetiminin almış olduğu son karar da belli oldu. Bir gazetecinin yapmış olduğu habere göre, Kardeşlerim dizisi final yapmayı düşünmüyor. Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğunda oturmuş olduğu NGM imzalı dizi için daha şimdiden 4.sezonu için de onay çıkmış durumda.

YENİ OYUNCULAR EKRANDA OLACAK

Gül Abus Semerci’nin yazmış olduğu dizide önümüzdeki sezon içinde öğrencilerin üniversiteli seneleri ekranlarda görmüş olacağız. Diziden yeni sezonla alakalı olarak da hangi oyuncuların ayrılacağı hangi oyuncuların dizi ile devam edeceği henüz bilinmeyen konular arasında yer almakta.

Bir gazeteden edinilmiş olan bilgilere göre de Kardeşlerimin dizisinin 4.sezounu için yeni oyuncular da olacak. Seyirci yeni sezonda yeni oyuncular ile karşılaşmış olacak. Özellikle son zamanların genç yeteneklerinin Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu içinde yer alması da beklentiler arasında bulunmakta.

GENÇLİK DİZİSİ

Kardeşlerim dizisi, NG Medya imzalı olup ilk bölümü 20 Şubat 2021 tarihinde yayımlanmıştı. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yapmış olduğu yapımda, senaryo ise Gül Abus Semerci tarafınca kaleme alınmakta. Dizi, dram, romantik ve genlik türündeki bir Türk televizyon dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kardeşlerim dizisinin başrollerinde ise Fadik Sevin Atasoy, Celil Nalçakan ve Cüneyt Mete yer almaktadır. Dizi  hakkında son zamanlar bir takım final iddiaları ortaya çıkmış olsa da alınan bilgilere göre dizi yeni sezonda da devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri